Webinaari:  Kuinka kehittää OHJ-yhteistyötä kuntayhtiöissä?

Webinaari: Kuinka kehittää OHJ-yhteistyötä kuntayhtiöissä?

Tule kuulemaan asiakkaidemme kokemuksia arvioinnin hyödyntämisestä kuntayhtiöiden kehittämisessä!

Tervetuloa mukaan Boardmanin järjestämään kuntaomisteisten yhtiöiden päätöksentekijöille, omistajille, hallituksen jäsenille ja johdolle (OHJ) suunnattuun webinaariin keskiviikkona 11.10.2023 klo 8.30-9.30.

Kuinka hallituksen ja johdon tilannekuva -arviointia voidaan hyödyntää kuntayhtiön ja sen hallintaketjun kehittämistyössä? Kokemuksiaan ovat webinaarissa jakamassa Turun kaupungin omistajaohjausjohtaja Jarkko Virtanen, Turun Satama Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Niinistö ja Pirkanmaan Voimia Oy:n toimitusjohtaja Esa Sairanen. Moderoijana toimii Boardmanin Arviointipalveluista vastaava johtaja Hanna-Mari Aula.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Hallituksen ja johdon tilannekuva-arviointi

Arvioinnissa ulkopuolisen asiantuntijan johdolla osallistetaan omistajat, hallitus ja johto pohtimaan yhtiön toimintatapoja ja menestystekijöitä. Arvioinnista saat:

  • Kattavan analyysin vallitsevasta tilanteesta: Arviointiin sisältyy kokonaisvaltaista tilannekuvaa tuova sähköinen itsearviointi sekä syväluotaavat ja vuorovaikutteiset hallituksen, johdon ja omistajien haastattelut.
  • Ammattitaitoisen näkemyksen: Asiantuntevat partnerimme tuovat mukanaan laajan kokemuksen kuntahallinnosta ja hallitustyöstä sekä liiketoiminnan kehittämisestä.
  • Yksilölliset suositukset: Teemme analyysin pohjalta yhtiökohtaisesti räätälöidyt suositukset kehittämistoimenpiteistä, jotka auttavat tehostamaan kuntayhtiön OHJ-hallintaketjua (omistaja-hallitus-johto) ja saavuttamaan entistä parempia tuloksia.

Työskentelyssämme noudatamme tiukkaa luottamuksellisuutta, jotta voit olla varma arkaluonteisten asioiden turvallisuudesta.

Kysy lisää Hanna-Mari Aulalta
KTT, Johtaja, Arviointipalvelut
hanna-mari.aula@boardman.fi
+358 40 585 6466 tai