Boardman Advisors ”Kulttuuripäivä”-webinaari

Boardman Advisors ”Kulttuuripäivä”-webinaari

Lämpimästi tervetuloa Boardman Advisor ryhmän ”Kulttuuripäivä-webinaariin” 18.2. klo 10.00-11.30. Boardman Advisors-jäsenemme Risto Anttonen on saanut juuri käteensä lämpimäiset uudesta kirjastaan ”Kulttuuri voittaa kuusnolla”.

Teollisuusneuvos Risto Anttosella on laaja kokemus yrityksistä sekä kotimaasta että maailmalta, start-upeista pörssiyhtiöihin. Nyt hän on tarttunut kuumaan aiheeseen, yrityskulttuuriin hallitustyössä. Monet menestyjät vannovat tuloksen tekoon, toiset taas yrityskulttuurin voimaan autuaaksi tekevänä asiana.

Hänellä oli laaja taustaryhmä Boardmanin eri ryhmistä tukenaan, kun hän rakensi teostaan. Nyt hän vetää ajatuksensa yhteen ”Kulttuuripäivässämme”. Kommentoijiksi ovat lupautuneet Boardman-partnerit Laura Raitio ja Tom von Weymarn. Dialogille osallistujien kanssa on varattu aikaa, joten tule mukaan.

Teollisuusneuvos Risto Anttonen on nykyinen hallitusammattilainen ja järjestöaktiivi. Neljän vuosikymmenen ajan hän toimi teollisuusyritysten johtotehtävissä muun muassa toimitusjohtajana Ahlstrom Oyj:ssä, Norpe Oy:ssä, Alcore Oy:ssä ja Efla Oy:ssä. Hallituksen puheenjohtajuuksia ja jäsenyyksiä hänellä on runsaasti 1980-luvulta alkaen useissa eri yrityksissä eri puolella maailmaa.

Luottamustoimia Anttoselle on kertynyt kauppakamarista, kaupunginvaltuustosta ja monesta järjestöstä. Vuoden porvoolaiseksi hänet valittiin 2010.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoa tilaisuudesta Heliltä, (heli.koukkula(a)boardman.fi)