Boardman Alumnitilaisuus: Työelämän muutos ja yksilön uudistuminen

Boardman Alumnitilaisuus: Työelämän muutos ja yksilön uudistuminen

Maailman muuttuessa myös ajatusmallien on sopeuduttava uuteen tilanteeseen. Mitä tämä tarkoittaa johtamiselle, hallitustyöskentelylle, työn tekemiselle sekä keskinäiselle yhteistyölle?

Lämpimästi tervetuloa Boardman Alumnitilaisuuteen ”Työelämän muutos ja yksilön uudistuminen” torstaina 23.3.2023 klo 14.00 – 16.00, kuulemaan mitä maailman muuttuminen merkitsee OHJ -näkökulmassa ja miten omia ajatusmalleja voi muuttaa. Tilaisuus järjestetään hybridinä, eli voit osallistua joko Boardmanin Olohuoneella tai ZOOM:illa.

Tilaisuuden asiantuntijoina ovat Impaktly Groupin CEO ja hallitusammattilainen Mia Folkesson sekä Somebuddyn CEO sekä sosiaalisen median tutkija ja tohtori Suvi Uski, jotka jakavat omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan OHJ -ketjun sopeutumisesta sekä ajatusmallien mukauttamisesta muuttuvassa maailmassa. Tilaisuuden lopuksi kuulemme kommenttipuheenvuoron kokeneelta hallitusammattilaiselta sekä Boardmanin partnerilta Satu Koskiselta. Tilaisuuden moderoi Alumnihallituksen jäsen Mikko-Pekka Hanski.

Tilaisuus on tarkoitettu Boardmanin Alumnijäsenille ja kutsuttavat saavat henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin sähköpostilla.

Mia Folkesson – Impaktly Group, CEO

Mia Folkesson toimii Impaktly Groupin CEO:na. Mia on kokenut yrityskehitysjohtaja ja hallitusammattilainen. Mian intohimona on varmistaa tulevien johtavien yritysten tulevaisuus. Uransa aikana Mia on työskennellyt ja auttanut globaaleja yrityksiä omaksumaan digitaaliset ja kestävän kehityksen disruptiot. Mia on sarjayrittäjä, joka on menestyksekkäästi perustanut ja kasvattanut useita konsulttiyrityksiä.

 

 

 

 

Suvi Uski – Someturva, CEO

Suvi Uski on Someturvan CEO ja perustaja sekä sosiaalipsykologian tohtori. Hän on taustaltaan sosiaalisen median tutkija ja erityisen kiinnostunut ihmisen käyttäytymisestä digitaalisilla alustoilla. Hän on julkaissut kansainvälistä kiinnostusta herättäneitä tutkimuksia sekä opettanut mm. Helsingin yliopistolla.

Suvin tausta ihmisen käyttäytymisen tutkijana on johtanut hänet perustamaan Someturvan, jonka toiminnan keskiössä on verkkohäirinnän ensiapuyksikkö. Suvi ratkoo työssään oppimis- ja työyhteisöjen turvallisuuden haasteita ja rakentaa sosiaalisesta mediasta ja muista alustoista psykologisesti ja toiminnallisesti kestävämpiä.

 

Satu Koskinen – Boardman partneri

KTT Satu Koskinen on Boardmanin partneri ja Boardman LJT:n hallituksen puheenjohtaja. Sadulla on pitkä kokemus vähittäiskaupan, palveluliiketoiminnan ja koulutuksen johtotehtävistä sekä yritysten ja yhdistysten hallitustyöstä. Tällä hetkellä Satu toimii useiden yritysten hallituksissa ja Boardcoach Oy:n yrittäjänä. Hän on väitellyt tohtoriksi toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan välisestä suhteesta sekä kirjoittanut tietokirjan Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä.

 

 

 

Lisätietoa tilaisuudesta: Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai puh. 044 0199 553.