Boardman -verkoston Alumnipäivä 2017

Boardman -verkoston Alumnipäivä 2017

Boardman -verkoston perinteinen Alumnipäivä.

Tilaisuuteen kutsutaan partnereiden ja osaamiskumppaneiden lisäksi kaiki Omistajuus ja hallitustyöskentely -valmennuksen käyneet. Alumnipäivä on ollut joka vuosi todella suosittu verkostoitumistapahtuma.

TEEMA: ENNENNÄKEMÄTÖN ASIAKASFOKUS

Ajankohta: 28.8. klo 14-18.00
Paikka: NORDEA, Vallila, Nordea Campus, Aleksis Kiven katu 7

Lisätietoa: heli.koukkula(a)boardman.fi

 

BOARDMAN ALUMNIPÄIVÄ 2017

ENNENNÄKEMÄTÖN ASIAKASFOKUS 28.8.2017

NORDEA, Vallila, Nordea Campus, Aleksis Kiven katu 7

OHJELMA
Moderaattori, Taru Lindeman, toimitusjohtaja, Boardman Oy

14.15 RATKAISEVA ERO – HYVÄ JA ERINOMAINEN ASIAKASKOKEMUS pekka mattila
Valtiotieteiden tohtori Pekka Mattila, Toimitusjohtaja, Aalto University Executive Education Professori, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu

Pekka Mattila toimii käytäntöön suuntautuneena professorina (Professor of Practice) Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. Lisäksi hän toimii Aalto University Executive Education -ryhmän toimitusjohtajana sekä johtamisen ja markkinoinnin professorina moninaisissa johtamisen kehittämisen ohjelmissa. Mattilan erikoisalueita ovat ylimmän johdon työskentely, johtamisurat ja -kompetenssit, muutoksen johtaminen, strateginen johtajuus, strategian muotoilu, johtamisjärjestelmien kehittäminen, strateginen markkinointi sekä liiketoimintamalli-innovaatiot ja palvelujohtaminen.

14.45 ASIAKASKOHTAAMISTEN TULEVAISUUS FINANSSIPALVELUISSA Topi Manner, Nordea
Topi Manner, EVP, Head of Personal Banking, Member of Group Executive Management, Nordea – ‎Nordea Bank AB

Topi Manner johtaa Nordean henkilöasiakasliiketoimintaa sekä Baltian toimintoja, ja on Nordean johtokunnan jäsen. Personal Banking palvelee henkilöasiakkaita kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla eri kanavien kautta. Topi Manner toimii myös Nordean Suomen sivuliikkeen johtajana. Esimerkkejä hänen luottamustehtävistään ovat Keskuskauppakamarin hallituksen sekä Kansainvälisen kauppakamarin (ICC) Suomen osaston varapuheenjohtajuudet sekä pankkien muodostaman Inter-Alpha -ryhmän hallintoneuvoston jäsenyys.

15.15 PELLOLTA PÖYTÄÄN – MITEN RUOKABRÄNDIN ASIAKASKOKEMUS SYNTYY?
Heli Arantola, EVP Concepts and Categories, HKScan Oyj

Heli Arantolalla on laaja-alainen markkinoinnin, liiketoiminnan kehittämisen ja asiakassuhteiden hallinnan johtamiskokemus mm. telekommunikaatio-, pankki- ja teknologiateollisuuden toimialoilta. Hän johtaa HKScan-konsernin Categories & Concepts -organisaatiota – brändejä, tuotteita ja innovaatioita – sekä vastaa konsernin strategiasta. Arantola toimii S-Pankin sekä ruotsalaisen pörssinoteeratun teknologiayhtiön Tobiin hallituksissa. Hän on kauppatieteiden tohtori Svenska Handelshögskolanista ja kirjoittanut kolme ammattikirjaa mm. asiakasymmärryksestä sekä useita raportteja ajatushautomoille. Arantola on myös RSA Royal Society of Arts ajatushautomon Fellow Lontoossa.

15.45 KAHVITAUKO

16.15 MIELUUMMIN ZOMBIT PELISSÄ KUIN ASIAKKAINA
Teemu Huuhtanen, CEO, Next Games

Teemu Huuhtanen, Next Games Oyj toimitusjohtaja, on suomalainen mobiilipelien kehittäjä ja tuottaja. Teemun yhtiö on mm. Walking Dead: No Man’s Land –menestyspelin takana. Teemulla on vuosien kokemus peliteollisuuden johtajana, minkä lisäksi hänellä on lähes 20 vuoden kokemus kansainvälisten tiimien ja yritysten johtamisesta. Teemu johtaminen perustuu avoimeen työkulttuuriin ja itsenäisiin kehitystiimeihin, ja hän on vakaasti päättänyt tehdä Next Gamesistä pelialan suurpelurin. Vuonna 2017 Teemu johdatti Next Gamesin menestyksekkäästi pörssilistaukseen, joka oli ensimmäinen pelialalla Suomessa. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Rovion, Angry Birdsin ja Sulaken, Habbo Hotellin kansainvälisissä johtotehtävissä.

16.45 ASIAKAS HALLITUKSEN AGENDALLA
Anu Nissinen, Hallituksen jäsen, Kesko, DNA, Siili Solutions, Viestilehdet

Anu Nissinen on toiminut urallaan markkinointitehtävissä elintarviketeollisuudessa (Cultor, Sinebrychoff) sekä toimitusjohtajana niin operaattori- kuin media-alalla (Welho, Sanoma Media Finland). Tällä hetkellä hän on usean eri yhtiön hallituksen jäsen (Kesko, DNA, Siili Solutions, Viestilehdet) sekä toimii myös neuvonantajana ja executive coachina.

17.15 BUFFET-TARJOILU JA VERKOSTOITUMISTA

18.00 TILAISUUS PÄÄTTYY