Boardman2020 – PechaKucha kasvuyrittäjäilta

Boardman2020 – PechaKucha kasvuyrittäjäilta

Boardman 2020 -verkosto edistää kasvun ajattelua ja yrittäjyyskulttuuria suomalaisissa yrityksissä.

Boardman2020 järjestää Kasvuyrittäjäillan 28.4. powered by PechaKucha – teemalla Mistä saa energiaa, mikä innostaa ja inspiroi kasvuun ja kehittymiseen? Mitä oppeja on tullut matkan varrelta?

Ilta sisältää vapaata verkostoitumista, ajatuksia virittäviä keskustelunavauksia ja bufee illallisen. Pecha kucha on japania ja tarkoittaa suomeksi ”pulinaa”. Suomeen vauhdikkaan Pecha Kucha -esitysformaatin toi Helsinki Design Week -tapahtumaa järjestävä Kari Korkman.

100.00 € (+ alv 24%)

Pecha Kucha -illassa jokainen alustaja kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi oman kasvupolkunsa ja tärkeimmät  opit matkan varrelta. Alustajilla on haasteena suoriutua 20 diakuvan sisältävästä esityksestä reilussa kuudessa minuutissa – jokaisen kuvan kerrontaan on tasan 20 sekuntia aikaa.

> Ilmoittautuminen Kasvuyrittäjäiltaan

Osallistumismaksu on 100 € + alv 24%/ henkilö

Vuoden 2016 ”pechaajat” 12/12

Essi Wuorela, Suomalainen soprano ja alkuperäinen jäsen ryhmässä Rajaton
Essi Wuorela on laulaja ja laulunopettaja ja hän työskentelee tällähetkellä lauluyhtye Rajattoman riveissä. Ennen yhtyeen perustamista hän ehti toimia TV:ssä sekä lastenohjelman, että musiikkiohjelman juontajana ja tehdä useamman vuoden uraa soolo-laulajana.
Nykyään soolo-hankkeiden joukossa on mm. EVA-trio, jonka ohjelmisto koostuu ”kansanklassikoista” ja uusista lauluista. Kokoonpanossa voittavat selloa Vesa Norilo ja kannelta Anna-Karin Korhonen.
Viimeaikojen inspiraation lähteenä Essille ovat toimineet Robert Holdenin kirjat, kävelyt metsissä ja huumaavat hetket elävän musiikin parissa.
Ilona Hiila, Vapa Media Oy:n perustaja
Ilona Hiila on yrittäjä, kirjailija ja kehitysjohtaja, joka on kasvattanut vuonna 2010 perustetusta yrityksestään Suomen johtavan digitaalisen sisältömarkkinoinnin toimiston. Työssään Hiila konsultoi ja sparraa Suomen tunnetuimpia yrityksiä hyödyntämään digitaalisia kanavia asiakassuhteen ylläpitoon ja myynnin tukemiseen. Vuoden Nuori Yrittäjä 2014 -palkinnon saanut Hiila uskoo, että suomalaisilla yrityksillä on potentiaalia kansainväliseen menestykseen: hänen mukaansa digitaaliset kanavat eivät vain lisää kilpailua vaan ensisijaisesti asiakaspotentiaalia. Missionaan hän pitää tuon potentiaalin muuttamista ostovirroiksi konsultoimiensa asiakkaiden liiketoiminnassa.
Isä Mitro (Mitro Repo)
on kolmannen polven ortodoksipappi, luennoija, kirjoittaja ja kouluttaja, joka toimi Euroopan parlamentin jäsenenä kaudella 2009-2014. Puheviestinnän opettajien yhdistys valitsi Mitro Revon Vuoden puhujaksi 2005.
Tiina Zilliacus, Healthy Tiles perustaja ja toimitusjohtaja
Tiina Zilliacus on yrittäjä, jolle tärkeitä teemoja ovat digitaalisuus, kasvuyrittäjyys sekä yrittäjäosaamisen kehittäminen. Parhaillaan Tiina rakentaa tiimeihin liittyviä mobiiliohjelmistoja ja datatyökaluja perustamassaan Healthy Tiles Oy:ssa sekä kouluttaa yritystiimejä ja yrittäjiä digitaalisissa toimintatavoissa Teezed Oy:ssa. 19v uransa aikana Tiina tuottanut kymmeniä digipalveluita verkkokaupoista mobiilipeleihin rakkaudesta lajiin.
Pekka Möttö, Onnibussin toimitusjohtaja
Elina Lepomäki, Kokoomuksesta valittu kansanedustaja ja yrittäjä
Elina Lepomäki työskennellyt kansanedustajana heinäkuusta 2014, ja osa-aikaisena startup-yrittäjänä, hallituksen jäsenenä ja neuvonantajana suomalaiselle kasvuyritykselle. Aikaisemmin hän on toiminut ajatuspaja Liberan tutkimusjohtajana ja noin 11 vuoden ajan rahoitusalalla.
Timo Nisula, Lakutehtailija/CEO at Kouvolan Lakritsi
Timo Nisula viettää makeaa elämää lakutehtailijana omistamassaan Kouvolan Lakritsi Oy:ssä, joka on hänen mielestään 110-vuotias startup. Timo on lanseerannut Suomen markkinoille useita brändejä ja puhuu mielellään Asenteesta, Intohimosta ja Rakkaudesta tekemiseen ja toimii itse kuten puhuu.
Tuomas Syrjänen, Futurice Oy:n toimitusjohtaja
Tuomas Syrjänen on Futuricen yksi perustajista ja toimitusjohtaja vuodesta 2008 lähtien. Syrjäsen johdolla Futurice on kasvanut voimakkaasti sekä koolla että kansainvälisyydellä mitattuna. Syrjänen kuuluu suomalaisen Lean-johtamisen edelläkävijöihin, ja hän on erityisen kiinnostunut digitalisaatioon ja organisaation rakentamiseen liittyvistä teemoista. Fakta-lehti on valinnut Syrjäsen vuoden johtajaksi vuonna 2013.
Minna Palmroth, Head of Earth observation at Finnish Meteorological Institute
Minna Palmroth on tutkimusprofessori ja yksikön päällikkö Ilmatieteen laitoksella. Hän on kansainvälisesti arvostettu avaruusfyysikko. Tiede, disruptiiviset ideat ja yllättävät paradigmamuutokset ovat lähinnä hänen sydäntään. Palmrothin henkilökohtainen tutkimusalue keskittyy innovatiivisiin suurteholaskentaa vaativiin tietokonesimulaatioihin.
Mikko Kalliola, Aava & Bang Oy:n Luova johtaja
Tuomo Luoma, Rethink Group Oy:n toimitusjohtaja
Tuomo on helsinkiläinen yrittäjä ja liike-elämän pitkän linjan ammattilainen. Hänellä on lähes 30 vuoden kokemus liike-elämästä. Hän on perustanut ja myynyt kaksi yritystä, ollut osakkaana ja mukana kymmenien yritysten kasvu- ja kehitysprosesseissa. Tunnetuimpia työpaikkoja ovat olleet mm. Trainers’ House Oyj:n toimitusjohtaja, Benefonin myynti- ja markkinointijohtaja sekä Nasdaq –listatun amerikkalaisyrityksen Razorfish Oy:n Suomen toimitusjohtaja.

> Katso videoklippi viime vuoden PechaKucha -tunnelmista 

Lisätietoa Annalta, anna.koponen(a)boardman.fi

Inspiroidu – verkostoidu – kasva!