ALUMNIT: Kun pelisäännöt muuttuvat yhdessä yössä – Miten OHJ -ketju reagoi markkinahäiriöön?

ALUMNIT: Kun pelisäännöt muuttuvat yhdessä yössä – Miten OHJ -ketju reagoi markkinahäiriöön?

Lämpimästi tervetuloa Boardman Alumnien järjestämään tilaisuuteen ” Kun pelisäännöt muuttuvat yhdessä yössä – Miten OHJ -ketju reagoi markkinahäiriöön?” 19.5. klo 8.30-10.00!

Hallituksissa tehdään kovia päätöksiä Ukrainan kriisistä johtuen. Tilaisuudessa keskustellaan siitä, miten hallitukset reagoivat muuttuneeseen maailmantilanteeseen ja miten muutokset vaikuttavat yritysten ja hallitusten toimintaan. Miten pysyä ketteränä päätöksentekijänä alati muuttuvassa maailmassa?

Tilaisuudessa ajatuksia ja kokemuksia jakavat East Officen toimitusjohtaja Lauri Veijalainen, Tallink Silja konsernin talousjohtaja ja Suomen toimintojen toimitusjohtaja Margus Schults sekä Boardman hallituksen puheenjohtaja ja partneri Laura Raitio. PwC:n partner ja Alumnihallituksen jäsen Enel Sintonen esittelee myös tilaisuudessa PwC:n markkinatutkimusta 25th Annual Global CEO Survey ”Reimagining the outcomes that matter”.

Tilaisuus järjestetään hybridinä. Livetoteutus on Kampissa (tarkempi paikka kerrotaan myöhemmin) ja etätoteutus Zoomilla.

Tilaisuudessa oppeja jakamassa:

 

Lauri Veijalainen – East Office, CEO

Lauri Veijalainen on toiminut East Officen toimitusjohtajana vuodesta 2019 asti. Ennen East Officea Lauri on työskennellyt vuodesta 2010 Stockman Gruopilla niin Venäjällä kuin Suomessa. Vuodet 2016-2019 Lauri toimi Stockmann Groupin toimitusjohtajana. East Office edustaa noin 30 suurinta suomalaisyhtiötä, jotka toimivat ensisijaisesti Venäjällä, Ukrainassa ja Kazakhstanissa. Edellä mainitut yhtiöt myös omistavat East Officen eli yhtiön on 100% yksityisomisteinen.

 

 

 

 

Margus Schults – Tallink Silja Oy, CEO

Margus toimii Tallink Silja konsernin talousjohtajana sekä Suomen toimintojen toimitusjohtajana. Lisäksi hän on työskennellyt myös useissa johtotehtävissä pankkialalla. Margus on myös Metroauton hallituksen jäsen. Margus on intohimoinen tulevaisuuden asiakaskokemuksesta ja hänen erikoisalaansa ovat kuluttajanäkemykset, digitalisaatio, palvelubrändit, johtajuus, muutoksenhallinta ja strategia.

 

 

 

Laura Raitio – Boardmanin hallituksen puheenjohtaja

Laura Raitiolla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta myynnin, markkinoinnin, tuotannon, tuotekehityksen ja yleisjohdon tehtävissä. Raitio toimi Diacor terveyspalvelut Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2014 aina alkuvuoteen 2017. Sitä ennen hän toimi Ahlstrom Oyj:ssä 24 vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä, viimeisimpänä Building and Energy -liiketoiminta-alueen johtajana 2009-2014 ja konsernin johtoryhmän jäsenenä vuodesta 2006. Raitio toimii Suominen Oyj:n, Solidium Oy:n, Raute Oyj:n, Alko Oy:n ja Heltti Oy:n hallituksissa sekä lisäksi Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön hallituksessa. Raitio on myös Arvopaperimarkkinayhdistyksen hallituksen jäsen. Aiemmin Raitio on toiminut mm. Neste Oyj:n ja Ramirent Oyj:n sekä HOK-Elannon hallituksissa.

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi, puh 0440 199 553