LJT: Luovuudella huippusuoritukseen

LJT: Luovuudella huippusuoritukseen

Boardman Liikkeenjohdon tutkimusryhmä LJT järjestää keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuden Keskiviikkona 7.11.2018 kello 17.00-20.00 Musiikkitalossa, osoite: Mannerheimintie 13 A, Helsinki

Teemana on Luovuudella huippusuoritukseen ja keskustelua virittämässä: Hannu Lintu, Tuomas Auvinen, Juha Putkiranta ja Kari Kasanen

Luovuus on menestyksen edellytys – mutta miten sitä johdetaan?

Johtamistyö muuttuu, yritykset ja julkinen hallinto etsivät uusia näkemyksiä, ideoita, innovatiivisia toimintamalleja. Tärkein menestystekijä on luovuuden ja parhaan potentiaalin esille saaminen. Uudet näkökulmat, läpimurto liikeideat sekä palvelu- ja tuoteinnovaatiot eivät synny sattumalta, vaan taitavan johtamistyön tulokset. Kun luovat ideat loppuvat ja yritysjohdon näkökulma kapenee, alkaa taantuminen, liikevaihdon kasvu pysähtyy ja kilpailukyvyn murenee markkinoilla.

Luovien organisaatioiden suomalaiset, kansainväliset johtamishuiput ovat LJT syksyn Johtamisen teemaillan alustajina. Tästä on tulossa innostava, terävä ja monia näkökulmia avaava syksyn ensimmäinen LJT tilaisuus. Todellinen johtamisajatusten avaaja jokaiselle asiasta kiinnostuneelle.

Tuomas Auvinen
Tuomas Auvinen on suomalaisen luovan johtamisen kansainvälinen huippuosaaja. Hän on tehnyt väitöskirjan oopperan johtamisesta, toiminut Sibelius akatemian hallintojohtajana, Kansallisteatterin johtajana ja Shanghain Conservatory of Music visiting professorina. Tuomaksen terävät näkökulmat ja laaja kansainvälinen verkosto rakentaa suomalaista luovuuden tulevaisuutta ja voimaa monissa yhteisöissä ja organisaatioissa.

Hannu Lintu
Maailmanluokan kapellimestari astuu orkesterin eteen. Yleisö hiljenee. Edessä on täydellisyyttä hipova esitys, jossa kurinalaisuus, osaaminen ja luovuus yhdistyvät huippusuoritukseksi. Mitä yritysjohtaja voi tästä oppia? Miten luovuus ja huippusuoritus yhdistyvät? Hannu Lintu on RSO Radion sinfoniaorkesterin ylikapellimestari ja johtanut säännöllisesti Suomessa useita orkestereita kuten Radion sinfoniaorkesteria, Lahden kaupunginorkesteria, Tapiola Sinfoniettaa ja Tampere Filharmoniaa. Hannu Lintu on johtanut lukuisia maailman huippuorkestereita, on suomalainen kosmopoliitti ja tunnettu luennoitsija.

Juha Putkiranta
Juha Putkiranta on suomalaisen johtamisen, teknologian ja kansainvälisen liiketoiminnan huippuosaaja. Juha loi ja johti Nokian kukoistusajan maailmanlaajuista logistiikkaa, tuotantoa ja uudisti koko toimialan käsityksen teknologian ja luovien ratkaisujen yhdistämisestä. Jokainen strateginen vaihe sekä globaali sourcing, tuotanto ja jakelu vaati uusia ratkaisuja ja innovatiivisia ajatuksia. Juha toimii Bittiumin, Aspocompin, Nordcloudin, Variantumin ja monen muun kansainvälistyvän teknologiayrityksen hallituksissa.

Illan isäntänä ja strategisena asiantuntija Boardman Partneri, LJT puheenjohtaja, kokenut johtamisen ja organisaatioiden kehittäminen asiantuntija, sarjayrittäjä Kari Kasanen.

Lisätietoa Heliltä, heli.koukkula(a)boardman.fi