Lisäarvoa omistajien ja hallituksen yhteistyöstä

Lisäarvoa omistajien ja hallituksen yhteistyöstä

Kuka todella päättää yrityksen strategiasta ja tekee lopulliset päätökset? Omistajat ja hallitus voivat olla eri mieltä yritykseen liittyvistä kysymyksistä mikä voi johtaa konflikteihin ja heikentää yrityksen suorituskykyä. Miten siis parantaa omistajien ja hallituksen yhteistyötä?

Lämpimästi tervetuloa Boardmanin webinaariin ”Lisäarvoa omistajien ja hallituksen yhteistyöstä” tiistaina 4.4. klo 8.30-9.30 kuulemaan miten omistajien ja hallituksen välistä yhteistyötä voi parantaa. Tilaisuudessa oppeja ovat jakamassa mm. Boardmanin partneri ja Hartwall Capitalin varapuheenjohtaja Peter Therman, Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum sekä Boardman partneri Marketta Kokkonen. Tilaisuuden moderoi Boardman partneri Tom Liljeström.

Tilaisuus järjestetään ZOOM:illa

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

 

Peter Therman – Boardman partneri

Peter Therman (KTM) on Hartwall Capital hallituksen varapuheenjohtaja ja omistajaneuvoston puheenjohtaja. Hän on toiminut yli 15 vuotta perheyritysverkostoissa (Perheyritystenliiton varapuheenjohtaja 2015-2018 ja FBN-International hallituksen jäsenenä 2011-2019) ja edistänyt perheyritysten toimintamahdollisuuksia globaalisti.

Peter toimii nykyjään useissa eri hallituksissa sekä konsultoivassa roolissa tukien muita perheyrityksiä omistajastrategian luomisessa. Peter on ollut mukana viemässä oman perheyrityksen muutosprosessia operatiivisesta yrityksestä sijoitusyhtiöksi sekä vahvistanut osaamista pääomasijoittajayhtiöiden toiminnasta ja aktiivisesta omistamisesta.

 

Alexander Bargum – Hallituksen puheenjohtaja, Perheyritysten liitto

Alexander toimii Algolin konsernijohtajana vuodesta 2012 sekä Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2021. Algolissa hänen työnsä painottuu omistajastrategiaan liittyviin kysymyksiin sekä emoyhtiön ja tytäryhtiöiden hallitustyöskentelyyn. Alexanderilla on lisäksi laajaa ja monipuolista kokemusta toimialajärjestöjen ja yleishyödyllisten yhteisöjen hallitus- ja muista luottamustehtävistä. Ennen siirtymistään perheyrityksen palvelukseen hän toimi suuren liikejuridiikkaan erikoistuneen asianajotoimiston partnerina.

 

Marketta Kokkonen – Boardman partneri

Marketalla on pitkä, lähes 42 vuoden kokemus työelämän palveluksesta. Tästä noin 10 vuotta yksityisellä sektorilla, josta pisin jakso pankkisektorilla. Runsaat 30 vuotta hän toimi kuntahallinnon erilaisissa tehtävissä, josta vajaat 20 vuotta kunnallisjohtajana ensin Vihdissä ja sen jälkeen 15,5 vuotta Espoon kaupunginjohtajana. Työelämään on sisältynyt useita kymmeniä erilaisia luottamustehtäviä. Vuonna 2008 Kokkonen sai kaupunkineuvoksen arvonimen. Kokkosella on laaja kokemus monipuolisesta hallitustyöskentelystä erilaisissa osakeyhtiöissä sekä säätiöissä ja yhdistyksissä.

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa: Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi. puh. 0440 199553