Omistajuuden eri ulottuvuudet

Omistajuuden eri ulottuvuudet

Tervetuloa Boardmanin Omistajuuden eri ulottuvuudet -tilaisuuteen ravistelemaan käsitystäsi omistajuudesta ja kuulemaan, miten omistajuudella voidaan myötävaikuttaa yhtiön menestykseen
15.6. klo 9.00-10.00!

Tilaisuudessa oppejaan ovat jakamassa osaavan omistajuuden huippuasiantuntijat Philip Aminoff sekä Marko Parkkinen. Philip ja Marko tulevat tilaisuudessa kertomaan omistajastrategian muodostamisesta sekä omistajuuden eri muodoista ja ennen kaikkea jakamaan konkreettisia oppeja osaavasta omistajuudesta. Tilaisuutta moderoi Tom Liljeström.

Keskustelusta saat apua omistajuuden sekä koko OHJ -ketjun (omistajat, hallitus, johto) osaamisen ja yhteistyön kehittämiseen.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen. Tilaisuus järjestetään ZOOM:lla. Osallistujille lähetetään linkki ennen tilaisuutta.

Tilaisuuden alustajat

 

Philip Aminoff on Helvar Mercan ja Helectronin hallituksen puheenjohtaja ja Vehon, Helvarin, Fastemsin sekä Electrosonicin hallituksen varapuheenjohtaja. Hän MTC Flextekin, Antti Ahlström Perilliset Oy:n, Otavan ja Boca Holdingin hallituksen jäsen sekä LähiTapiola Vahinkovakuutuksen hallintoneuvoston jäsen. Philip toimi 2020-21 Työ- ja Elinkeinoministeriön Kotimaisen Omistajuuden Ohjelman työryhmän varapuheenjohtajana. Philipin erityisosaamista on omistajastrategian luonti, hallitustyön kehittäminen sekä liiketoiminnan transformaatio.

 

Marko Parkkisella on yli 25 vuoden kokemus yritysten kasvusta yrittäjänä, omistajana, konsulttina sekä hallituksen jäsenenä. Markon missiona on pelastaa maailma ratkaisemalla kriittiset ongelmat uusilla yrityksillä, ja pelastaa Suomi auttamalla yrityksiä kehittymään kilpailukykyisemmiksi. Markon erityisosaamista on omistajatahto, muutoskyvyn johtaminen, palvelullistaminen ja digitalisointi.

 

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai 044 019 9553