Perinteinen Alumnipäivä

Perinteinen Alumnipäivä

Boardman Alumnipäivä järjestetään perinteisesti VARMAn toimitiloissa 29.8.2022 klo 14.00-17.00 teemalla ”Suoraan syvään päätyyn ja miten sieltä noustaan”. Alumnipäivän tavoitteena on luoda osallistujille hengähdyshetki ja tarjota selviytymispaketti muuttuvaan maailmaan. Lupaamme, että tilaisuudessamme saat virkistäviä ajatuksia ja kolme eri näkökulmaa työkalupakkiisi tueksi syksyn haasteisiin.

Tilaisuudessa oppeja ovat jakamassa Ylen toimitusjohtaja Merja Ylä-Anttila, Johtamisen sotilasprofessori Aki-Mauri Huhtinen ja psykologi Hanne-Leona Luomajoki. Varman toimitusjohtaja Risto Murto antaa katsauksen talouden ajankohtaisiin teemoihin. Tilaisuuden moderoivat Boardmanin Alumnihallituksen jäsenet Varman HR- ja viestintäjohtaja Katri Viippola sekä Boardmanin partneri Tarja Tikkanen.

Tilaisuus järjestetään hybridinä. Livetilaisuus toteutetaan Varmassa ja linkki etäosallistujille lähetetään ennen tilaisuutta.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Boardmanin > Hallitustyöskentelyvalmennuksen käyneille.

 

Merja Ylä-Anttila – Toimitusjohtaja, Yleisradio

Merja Ylä-Anttila on Yleisradion toimitusjohtaja. Merja aloitti tehtävässään Ylen johdossa vuonna 2018. Hän on työskennellyt vuosina 2001–2018 MTV3-televisiokanavan MTV Uutisten uutis- ja ajankohtaisohjelmien vastaavana päätoimittajana. Vuosina 2015–2018 Merja oli sisällöntuotantoyhtiö Mediahub Helsingin toimitusjohtaja. Hän toimi MTV Oy:n toimitusjohtajan varahenkilönä 2012–2015 ja MTV Oy:n uutispäätoimittajana vuosina 1998–2001.

Merjan keskeisimpiä luottamustehtäviä ovat Mediapoolin johtoryhmän puheenjohtaja 2022–, Palta ry:n hallituksen ja työvaliokunnan puheenjohtaja 2021–, EK:n hallituksen jäsen 2021–, Palta ry:n hallituksen jäsen 2020– ja hallituksen puheenjohtaja 2021–, Yleisradion Eläkesäätiön hallituksen jäsen 2019– .

 

Aki-Mauri Huhtinen – Johtamisen sotilasprofessori, Maanpuolustuskorkeakoulu

Everstiluutnantti Aki-Mauri Huhtinen on Maanpuolustuskorkeakoulun sotilasprofessori. Huhtinen on väitellyt filosofian tohtoriksi Tampereen yliopistosta. Hän on myös toiminut Naton strategisen kommunikaation osaamiskeskuksessa Latviassa.

Huhtiselta on myös ilmestynyt kirja nimeltä Kansallinen turvallisuus murroksessa, jonka hän on kirjoittanut yhdessä Poliisiammattikorkeakoulun erikoistutkijan Kari Laitisen kanssa.

 

 

Hanne-Leona Luomajoki – Toimitusjohtaja Pro Synthesis Oy

Hanne-Leona Luomajoki on psykologi ja Pro Synthesis Oy:n toimitusjohtaja. Hanne-Leona työskentelee moniroolisesti kehittymisen ja vaikuttamisen katalysaattorina yksityisellä, julkisella ja kolmannella sektorilla. Hän valmentaa johtajia ja johtoryhmiä kriisinkestävyyden ja kypsyyden vahvistamiseksi vertikaalisella lähestymistavalla, johon hän on saanut kansainvälistä erikoistumiskoulutusta.

Hanne-Leonalla on yli 20 vuoden kokemus monikulttuurisen liike-elämän parista: psykologisena henkilöarvioijana ja HRO- ja uramuutospalvelun asiantuntijana, systeemisenä organisaatioiden ja johtamisen kehittäjänä, työnohjaajana, coachina sekä tulevaisuutta rakentavan organisaatiokulttuurin muotoilijana. Hänellä on aikaisempaa kokemusta kansainvälisestä johtoryhmästä ja nykyistä kokemusta kahden yrityksen vetämisestä sekä verkostomaisesta yhteistoiminnasta. Lisäksi hän on mukana myös johtamisen EMBAn Johtamisen psykodynamiikan ohjelmassa ryhmänvetäjänä.

 

Lisätietoa tilaisuudesta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai 0440 199 553.