Pörssiyhtiötfoorumi: Yritysjärjestelyt listayhtiöissä

Pörssiyhtiötfoorumi: Yritysjärjestelyt listayhtiöissä

Pörssiyhtiötfoorumin seuraava tilaisuus pidetään 29.9.2020 klo 17.00-19.00 Online.
Tilaisuus on kutsutilaisuus ja osallistujamäärä on rajoitettu.

OHJELMA

17.00   Tilaisuuden avaus ja tervetulosanat, Gisela Knuts, Head of Helsinki office, Roschier ja Laura Raitio, hallituksen puheenjohtaja, Boardman Oy

17.10   Alustukset

Pörssitrendit – Suomi, Ruotsi ja muu maailma, Lauri Rosendahl, hallituksen puheenjohtaja, Nasdaq, Boardman-partneri

Lauri Rosendahl on toiminut vuodesta 2016 alkaen Nasdaqin neljän Pohjoismaisen pörssin hallitusten puheenjohtajana – Helsinki, Kööpenhamina, Islanti ja Oslo (raaka-ainepörssi). Vuosina 2016–2020 Lauri toimi Nasdaq Tukholman (Tukholman pörssi) toimitusjohtajana sekä 2016-2019 Nasdaq Nordicin toimitusjohtajana. Liiketoiminta-aluevastaavana Lauri vastasi Nasdaqin Euroopan osake- ja osakejohdannaiskaupankäynnistä (2013-2020) ja on ollut Nasdaq Inc. (NDAQ) laajennetun johtoryhmän jäsen (2013-2020). Lisäksi Lauri Rosendahl on toiminut Helsingin pörssin toimitusjohtajana 5/2009-3/2016.

Käytännön kokemuksia yritysjärjestelyistä pörssiyhtiöissä – Tärkeimmät opit viimeaikaisista diileistä, Antti Ihamuotila, Partner, Roschier ja Alexandra Therman-Londen, Nordea

Antti Ihamuotila toimii Roschierin pääomamarkkinaryhmän vetäjänä. Hän toimi 15 vuotta pääomamarkkinajuristina johtavissa kansainvälisissä asianajotoimistoissa Lontoossa, viimeksi Latham & Watkinsin osakkaana. Antti on erikoistunut listayhtiöiden yritysjärjestelyihin sekä oman ja vieraan pääoman ehtoisiin pääomamarkkinainstrumentteihin. Antti ollut mukana toteuttamassa eräitä viime vuosien suurimmista PTO, IPO- ja LBO-järjestelyistä Pohjoismaissa. Hän siirtyi osakkaaksi Roschierille vuonna 2015.

Alexandra Therman-Londenilla on yli 15 vuoden kokemus investointipankkitoiminnasta, ja hän työskentelee tällä hetkellä Nordean Corporate & Investment Bankin, Advisory- & ECM yksikössä Managing Directorina. Hän on ollut mukana monissa erilaisissa yrityskaupoissa, sekä julkisella että yksityisellä puolella, mukaan lukien mm. jakautumiset, sulautumiset, julkiset yritysostot ja puolustustilanteet. Hänellä on myös laaja kokemus osakepääomamarkkinoista.

19.00 Tilaisuuden päätös

Boardman järjestää tilaisuuden yhdessä osaamiskumppaneidensa Nordean, PwC:n, Roschierin ja Varman kanssa.

Lisätietoa Heliltä, heli.koukkula(a)boardman.fi