Tilannekuvasta strategisiin kehittämistoimenpiteisiin

Tilannekuvasta strategisiin kehittämistoimenpiteisiin

Yhtiöiden tulevaisuuden suuntaa ja strategiaa suunniteltaessa on tärkeää lähteä liikkeelle hallituksen ja johdon yhteisestä tilannekuvasta. Miten hallitus ja johto näkevät yhtiön tilanteen suhteessa liiketoimintaympäristön muutoksiin? Onko yhtiöllä yhteisesti hyväksytty missio ja strategia, johon hallitus ja johto ovat sitoutuneet? Entä tarjoama, joka mahdollistaa tulevaisuuden kasvun ja menestyksen?

Hallituksen ja johdon työskentelyn arviointi ei ole vain pakollinen paha, vaan oikein hyödynnettynä, se auttaa yhteisen tilannekuvan muodostamisessa ja toimii hyödyllisenä työkaluna osana strategiaprosessia.

Tervetuloa järjestämäämme tunnin kestävään webinaariin aiheesta ”Tilannekuvasta strategisiin kehittämistoimenpiteisiin” 20.4. klo 8.30-9.30.

Tilaisuudessa Boardmanin Partnerit Markku Pohjola, Laura Raitio ja Lauri Ratia jakavat kokemuksiaan erilaisten arviointien toteutuksista ja siitä, miten ”Hallituksen ja johdon tilannekuva”-arvioinnilla voidaan avata yhteinen keskustelu strategiasta ja sen toteutusresursseista. Tilaisuuden moderaattorina toimii Boardmanin toimitusjohtaja Taru Lindeman.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!