Työnantajan vastuullisuus kilpailukykynä osaajapulassa

Työnantajan vastuullisuus kilpailukykynä osaajapulassa

Vastuullisuus työryhmä kutsuu mukaan keskustelemaan aiheesta Työnantajan vastuullisuus kilpailutekijänä osaajapulassa. Tilaisuus pidetään webinaarina 29.11.2022 klo 9-10.30.

Hallituksen tehtävänä on varmistaa, että yhtiön strategia on ”Future Proof” mahdollistaen yrityksen uudistumisen ja menestymisen tulevaisuudessa. Strategian todeksi tekemiseksi hallituksen pitää varmistaa, että yhtiön käytössä on parhaat mahdolliset kyvykkyydet ja osaamiset sekä ohjelma miten niitä kehitetään systemaattisesti. Tämän päivän työpaikkahaastattelussa työntekijät haastattelevat työnantajia. Jos esimerkiksi inkluusio ja monimuotoisuus eivät ole yhtiölle merkityksellisiä, työnhakija todennäköisesti päätyy kilpailijalle, sinne missä nämä asiat ovat kunnossa. Vastuullisuus on kriittinen kilpailutekijä kun kilpaillaan parhaista osaajista.

Tilaisuuden moderaattorina on Anu Kallio, toimitusjohtaja, Humana ja Boardman Vastuullisuus työryhmän jäsen.

Aiheesta keskustelemassa mm. Heidi Pech, Head of Diversity & inclusion, Futurice Oyj sekä Saana Rossi, yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja, advisor ja kirjailija ja toiminut mm. Vincit Oyj:n HR-johtajana.

Lisätetoa Heliltä, heli.koukkula(a)boardman.fi