VUOROVAIKUTUS HALLITUSTYÖN YTIMESSÄ -KIRJAN JULKISTAMISTILAISUUS

VUOROVAIKUTUS HALLITUSTYÖN YTIMESSÄ -KIRJAN JULKISTAMISTILAISUUS

Tervetuloa Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä kirjan julkistamistilaisuuteen!

Paneelikeskustelussa Arto Hiltunen, Marjo Miettinen, Taru Lindeman ja Satu Koskinen.

Miten hallituksen ja johdon toimiva suhde rakentuu? Mikä on hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan välisen luottamuksen merkitys? Mitä hallitushuoneessa tapahtuu ennen toimitusjohtajan potkuja? Pystyykö hallitus pelastamaan menestyvän yrityksen? 

Yritysten hallituksilta odotetaan enenevässä määrin vahvaa panosta johdon tukemiseen, yrityksen strategiseen kehittämiseen ja arvon luontiin. Hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan suhteella on tässä ratkaiseva rooli. Erityisesti kriisitilanteissa ja suurissa muutoksissa hallituksen ja johdon toimiva yhteistyö korostuu entisestään 

Boardman-partneri Satu Koskisen uutuuskirja “Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä” kuljettaa lukijan hallituksen ja johdon sekä erityisesti puheenjohtajan ja toimitusjohtajan suhteen hienovaraiseen dynamiikkaan ja haasteisiin.  Kirja perustuu Koskisen väitöskirjaan ja käytännön kokemuksiin sekä mm. Boardman-kehittämisfoorumeissa käytyihin keskusteluihin.   

Kirjan teemoihin pureudutaan 18.5.2020 klo 15.00-16.30 järjestettävässä webinaarissa.  

Tapahtumassa järjestettävässä paneelikeskustelussa kirjan teemoja pohtivat Arto HiltunenMarjo Miettinen, Taru Lindeman ja Satu Koskinen. 

Satu Koskinen on Boardcoach Oy:n toimitusjohtaja ja Boardman LJT:n puheenjohtaja. Lisäksi hän toimii useiden yritysten ja yhdistysten hallituksissa. Väitöskirjassaan Satu tutki hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan välisiä käytäntöjä, luottamuksen rakentumista sekä toimitusjohtajan erottamista.  

Marjo Miettinen on Ensto Oy:n omistaja ja hallituksen puheenjohtaja sekä Teknologiateollisuus ry:n puheenjohtaja. Hän on myös Elinkeinoelämän keskusliiton ja Solidium Oy:n hallituksen jäsen.   

 Arto Hiltunen on tietokirjailija sekä Boardmanin ja Metsä Groupin hallituksen jäsen. Hän on toiminut useiden yritysten ja säätiöiden hallituksen jäsenenä ja puheenjohtajana sekä mm. SOK:n pääjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana.   

Taru Lindeman on Boardmanin toimitusjohtaja. Hän on ollut toteuttamassa kymmeniä liikkeenjohdon valmennuksia ja hallitusarviointeja, koordinoinut Boardmanin osaamisfoorumeiden toimintaa sekä osallistunut lukuisten tutkimus- ja kirjaprojektien toteutukseen.  

Tapahtuma herättelee pohtimaan vuorovaikutusta monipuolisesti eri näkökulmista, auttaa reflektoimaan omia työtapoja ja tarjoaa konkreettisia työkaluja hallituksen ja johdon toimivalle yhteistyölle.  

Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

Livepaneeli on kaikille avoin ja maksuton.

Voit myös tilata Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä -kirjan ennakkoon täältä!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Tapahtuman järjestää Boardman. Lisätietoja antaa Julia Ruotsi, julia.ruotsi[a]boardman.fi, 040 097 49 53