Webinaari: Päätöksenteko epävarmoina aikoina

Webinaari: Päätöksenteko epävarmoina aikoina

Poikkeuksellisessa tilanteessa on äärimmäisen tärkeää, että yritykset pystyvät ennen kaikkea sopeuttamaan nopeasti toimintaansa ja varmistamaan yritystoiminnan jatkumisen kriisin yli. Tärkeää on myös pystyä tunnistamaan liiketoiminnan edellytykset ja mahdollisuudet pidemmän aikavälin kilpailukyvyn turvaamiseksi sekä valmistautua aikaan kriisin jälkeen.

Boardman Alumnit ja PwC:n järjestävät yhdessä ajankohtaiswebinaarin 20.5. klo 10.30-12.00. Webinaairssa pureudutaan akuutteihin päätöksenteon ja johtamisen haasteisiin. Webinaarissa on mahdollisuus esittää kysymyksiä. Tilaisuus on tarkoitettu Boardman Alumneille, Boardman Grown jäsenille sekä Boardman partnereille.

Webinaarissa kuulemme seuraavia asiantuntjoita

  • Antti Palkén on PwC:n partneri ja hän johtaa sijoitus- ja rahoitusalalle suunnattuja palveluita. Antilla on yli 15 vuoden kokemus rahoituksesta ja sijoittamisesta.
  • Marko Koski on PwC:n partneri ja hän tukee asiakkaitamme yritysjärjestelyissä, erikoisalanaan yrityskauppojen integraatio, divestoinnit, strategia ja uudelleenjärjestelyt. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus yrityskaupoista, liiketoiminnan strategisesta kehittämisestä ja turnaround projekteista.
  • Kommenttipuheenvuoro: Laura Raitio, hallituksen puheenjohtaja, Boardman Oy
    Tilaisuuden moderaattoreina Jaana Rosendahl, Boardman ja Markku Katajisto, PwC

Lisätietoa Heliltä, heli.koukkula(a)boardman.fi