Yrittäjästä omistajaksi -webinaari

Yrittäjästä omistajaksi -webinaari

Osaavat yrittäjät ja omistajat luovat kasvun, mutta mitä asioita tulee ottaa huomion, kun yrittäjä siirtyy omistajaksi? Mitä sudenkuoppia ja toisaalta mitä etua yrittäjästä omistajiksi siirtymisessä on? Tule kuulemaan parhaat käytännönvinkit kokemusasiantuntijoilta!

Lämpimästi tervetuloa Boardmanin Yrittäjästä omistajaksi -webinaariin torstaina 17.8.2023 klo 8.30-9.30. Tilaisuuden alustajina toimivat Boardman-partneri Timo Lappi, EK:n johtava asiantuntija Jari Huovinen sekä Starian perustaja Juha Tommila. Tilaisuuden moderoi Boardmanin partneriMarko Parkkinen. Tilaisuuden alustajat kertovat omakohtaisia kokemuksiaan sekä antavat käytännön vinkkejä, mitä yrittäjästä omistajaksi siirtyminen merkitsee.

Tilaisuus järjestetään ZOOM:lla. Osallistujille lähetetään linkki ennen tilaisuuden alkua. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille halukkaille.

Ilmoittaudu tilaisuuteen tästä!

 

 

Marko Parkkinen – Boardman partneri

Marko Parkkisella (1970, DI, BBA ) on yli 25 vuoden kokemus yritysten kasvusta yrittäjänä, omistajana, konsulttina sekä hallituksen jäsenenä. Markon missiona on pelastaa maailma ratkaisemalla krittiset ongelmat uusilla yrityksillä, ja pelastaa Suomi auttamalla yrityksiä kehittymään kilpailukykyisemmiksi.

 

 

 

 

Timo Lappi – Boardman partneri

OTK (Helsingin yliopisto, 1999) ja KTK (Helsingin kauppakorkeakoulu, 2002) Timo Lappi on kasvuyrittäjä ja liiketoimintaorientoitunut lakimies, joka aloitti uransa asianajajana, kunnes lähti kasvuyrittäjäksi starttivaiheen lakipalveluyritys Fondiaan vuonna 2006.
Timo on työskennellyt perustaja-toimitusjohtajana vuonna 2013 perustamassaan Heltti Oy -nimisessä terveyspalveluyrityksessä, joka on tuonut uuden kulttuurin ja liiketoimintamallin terveyspalvelumarkkinoille ja työllistää 200 terveyden ammattilaista. Elokuussa 2023 Timo siirtää toimitusjohtajan kapulan seuraajalleen ja keskittyy Heltissä hallituksen puheenjohtajan ja yhden pääomistajan rooleihin.

 

 

Jari Huovinen – Johtava asiantuntija, EK

Jari Huovinen on yrittäjyyden johtava asiantuntija Elinkeinoelämän keskusliitossa ja valtakunnallisen Omistajanvaihdosfoorumin puheenjohtaja. EK:ssa hän vastaa muun muassa yrittäjyystutkimuksista ja aluetoiminnasta. Koulutukseltaan Huovinen on kauppatieteiden tohtori.

 

 

 

 

Juha Tommila, Founder Staria Oyj

Juha Tommila on koulutukseltaan KTM ja hänellä on 30 vuoden kokemus kasvuyhtiöiden rakentamisesta. Juha uskoo ihmisten rajattomaan mahdollisuuteen kasvaa ja kehittyä sekä yhdessä onnistumisen huumaavaan draiviin. Merkittävimmät perustaja-yrittäjä-toimitusjohtaja roolit Juhalla on ollut Accountorissa ja Staria Oyj:ssä. Juha toimii nykyisin mm Staria Oyj:n hallitustyössä.

 

 

 

Lisätietoja tilaisuudesta antaa: Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai puh. 044 0199 553.