Yrityksen hallituksen rooli ostotarjoustilanteessa

Yrityksen hallituksen rooli ostotarjoustilanteessa

Boardmanin Pörssiyhtiöt foorumin järjestää pörssiyhtiöiden omistajille, hallitusten ja johtoryhmän jäsenille tarkoitetun tilaisuuden Yrityksen hallituksen rooli tämän päivän ostotarjousympäristössä.”

Ajankohta 12.10.2023 klo 15-17.00

Julkisten ostotarjousten määrä ja näkyvyys Helsingin pörssissä ovat kasvaneet viime vuosina. Useamman tarjoajan kilpailutilanteet, kohdeyhtiön hallituksen ohittamiseen pyrkivät strategiat ja median hyödyntäminen ovat merkittävästi lisääntyneet myös suomalaisissa prosesseissa. Tämä synnyttää uudenlaisia valmistautumiseen, strategiseen päätöksentekoon ja organisoitumiseen liittyviä haasteita suomalaisten pörssiyhtiöiden hallituksissa ja johtoryhmissä. Tilaisuutemme pyrkii antamaan ajantasaisen tilannekuvan viimeisimpien transaktiokokemusten valossa ja omistajien, hallituksen ja johdon roolista niissä.

Aiheesta alustamassa Antti Ihamuotila, Partner, Roschier, Alexandre Pelletier-Normand, Toimitusjohtaja, Rovio, Ville Kivelä, Chief Investment Office, Oras Invest ja Kauko Storbacka, Partner, CEO, PwC.

Lisätietoa Heliltä, heli.koukkula@boardman.fi