Boardman vahvistaa verkostoaan neljällä uudella partnerilla!

Boardman vahvistaa verkostoaan neljällä uudella partnerilla!

Boardman Oy:n hallitus on hyväksynyneljä uutta partneria. Partnerit omaavat monipuolista, toisiaan täydentävää osaamista omistajuudesta sekä laaja-alaista kokemusta hallitustyöskentelystä sekä omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyöstä. Partnerit osallistuvat aktiivisesti Boardmanin osaamisen kehittämiseen, kehittämisfoorumien toimintaan sekä tapahtumien, julkaisujen, tuotteiden ja valmennusten toteuttamiseen. Uusiksi partnereiksi on hyväksytty Arja Talma, Taavi Heikkilä, Bo-Erik Ekström ja Peter Therman.

Arja Talma toimii Metso Oyj:n, Posti Oyj:n ja Aktia Pankki Oyj:n hallituksen jäsenenä ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana, Onvest Oy:n ja Serena Properties AB:n hallitusten puheenjohtajana sekä Verkkokauppa.com Oyj:n hallituksen jäsenenä. Hänellä on pitkä kokemus talous- ja yleisjohdon tehtävistä sekä tilintarkastuksesta. Talma toimi 11 vuotta johtotehtävissä Kesko-konsernissa, mm. Keskon talous- ja rahoitusjohtajana (CFO) ja Rautakeskon toimitusjohtajanaSitä ennen hän toimi johtotehtävissä Radiolinjassa sekä tilintarkastajana, KHT-tilintarkastajana ja osakkaana KPMG Wideri Oy Ab:ssä. 

Taavi Heikkilä on toiminut SOK:n pääjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2014 alkaen. Hän on työskennellyt S-ryhmässä lukuisissa erilaisissa johtotehtävissä. Lisäksi hän on uransa aikana vaikuttanut lukuisten yritysten, järjestöjen ja yhdistysten luottamustehtävissä, joista viimeisimpinä hallitusjäsenyyksinä mm. EK, Kaupan Liitto, Keskuskauppakamari ja Päivittäistavarakauppa ry.  

Bo-Erik Ekström tehnyt liikkeenjohdon konsultointia yli 30 vuoden ajan niin kotimaassa, muissa pohjoismaissa kuin kansainvälisesti (Accenture, SIAR-BossardGemini Consulting ja A.T.Kearney). Hän on vastannut useiden kansainvälisten konsulttiyhtiöiden perustamisesta Helsinkiin ja toiminut senior partnerina ottaen myös osaa eurooppalaisten konsulttimarkkinoiden konsolidointiin. Viime vuosina hän on toiminut erityisesti senior advisorina yritysten omistajille, hallituksille ja ylimmälle johdolle. 

Peter Therman on Hartwall Capital hallituksen varapuheenjohtaja ja omistajaneuvoston puheenjohtaja. Hän on Stockmann Oyj:n ja Camfil Ab:n hallituksen jäsen ja toiminut useiden yhtiöiden nimitystoimikunnan jäsenenä. Peter on toiminut aktiivisesti perheyritysverkostoissa ja edistänyt perheyritysten toimintamahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti. Lisäksi hän on toiminut Boardman Alumni-verkoston hallituksen jäsenenä foorumin perustamisesta 2015 alkaen. 

”Saamme monipuolista osaamista partnerikuntaamme ja toivotan uudet partnerimme lämpimästi tervetulleeksi koko Boardman-osaamisverkoston puolesta”, kertoi Boardmanin hallituksen puheenjohtaja Laura Raitio.  

Tarkemmat esittelyt partnereista löytyvät Boardmanin partnerit-osiosta