Hanna-Mari Aula Boardmanin arviointipalveluista vastaavaksi johtajaksi

Hanna-Mari Aula Boardmanin arviointipalveluista vastaavaksi johtajaksi

Kauppatieteiden tohtori Hanna-Mari Aula on nimitetty Boardmanin arviointipalveluista vastaavaksi johtajaksi 25.4.2022 alkaen.

Aula vastaa omistajille, hallituksille ja ylimmälle johdolle suunnattujen arviointipalvelujen myynnistä ja toteutuksesta, asiakkuuksien hallinnasta sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Lisäksi tehtäviin kuuluu verkoston arviointityöryhmien (suur- ja pk-yritykset sekä kunta- ja kolmas sektori) vetovastuu ja työskentelyn suunnittelu.

Lue lisää Boardmanin arvioinneista täältä!

“Olen erittäin iloinen uudesta tehtävästäni Boardmanilla. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään osana tätä hienoa osaamisverkostoa ja edistämään arviointityökalujen hyödyntämistä organisaatioiden päätöksenteon tukena. Näen, että jokaisen eteenpäin mielivän organisaation tulisi voida tarkastella ja arvioida analyyttisesti omaa toimintaansa. Itseäni inspiroi suuresti Boardmanin toiminta-ajatus omistajuuden ja hallitustyöskentelyn osaamisen edistäjänä ja päätöksentekijöiden verkottajana, ja koen Boardmanin tehtävän hyvin merkityksellisenä yhteiskunnallisestikin.”

Hanna-Mari Aulalla on pitkä kokemus arviointi- ja muista asiantuntijapalveluista, niiden myynnistä, toteuttamisesta, kehittämisestä, konseptoinnista ja konsultoinnista, sekä työskentelystä organisaatioiden johtoryhmien ja hallitusten kanssa.

Boardmaniin Aula siirtyy maineen asiantuntija- ja tutkimusyhtiö T-Mediasta, jossa hän toimi asiakasvastuullisena Senior Advisorina. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa toiminnanjohtajana Kauppatieteellisessä yhdistyksessä, konsulttina Viestintätoimisto Pohjoisranta BWC:ssä sekä tehnyt tutkimustyötä Aalto-yliopistossa ja Stanfordissa.

Lisäksi Aulalla on ollut useita luottamustehtäviä erityisesti järjestöpuolella ja hän toimii edelleen esimerkiksi Suomen Uimaliiton liittohallituksessa. Aula väitteli Aalto-yliopistosta vuonna 2015.

”Saamme Hanna-Marista erinomaisen täydennyksen tiimiimme. Kiinnostus Boardmanin arviointeja kohtaa on ollut merkittävässä kasvussa. On hienoa, että saamme tälle saralle näin merkittävän vahvistuksen viemään tätä tärkeää työtä eteenpäin. Uskon, että vaikuttavuutemme omistajien. hallituksen ja johdon osaamisen ja yhteistyön kehittämiseksi kasvaa tätä kautta merkittävästi”, kommentoi Boardmanin toimitusjohtaja Taru Lindeman.

Boardmanista

Boardman on Suomessa toimivien yritysten ja päätöksentekijöiden menestyksen asialla. Verkostoomme kuuluu lukuisia yritysten omistajia, hallitusten jäseniä sekä johtoa. Lue lisää täältä!

Lisätietoa

Taru Lindeman, Toimitusjohtaja, 040 730 3914, taru.lindeman(a)boardman.fi

Hanna-Mari Aula, Johtaja, Arviointipalvelut, 040 585 6466, hanna-mari.aula(a)boardman.fi