Tuotantotaloudesta Asiakastalouteen 6.9. – mikä muuttuu ja miten muuttaa?

Tuotantotaloudesta Asiakastalouteen 6.9. – mikä muuttuu ja miten muuttaa?

 Tervetuloa Asiakastalouden maailmaan!

Boardmanin LJT-tilaisuudessa maaliskuun loppupuolella Jaana Rosendahl piti esityksen otsikolla Tuotantotaloudesta Asiakastalouteen eli mitä tarkoittaa, kun yritys haluaa siirtyä tuote- ja tuotantokeskeisyydestä asiakaslähtöisyyteen. Julkistimme tuolloin avoimen kutsun tulla mukaan kehittämään asiakastaloutta yhdessä Boardmanin Asiakastalous-ryhmän kanssa. Olemme vihdoin päässeet siihen vaiheeseen, että viitekehyksen ensimmäinen esittely asiasta kiinnostuneille on mahdollista.

Nyt on aika kutsua joukkoistusvoimaa koolle!

Torstaina 6.9.2018 klo 13.30-16 Boardman Olohuoneessa Kampissa järjestetään tilaisuus, jonka tarkoituksena on esitellä mitä työryhmä on saanut aikaan ja altistaa tämä Asiakastalous 1.0 -versio keskustelulle ja arvioinnille.

Olemmeko oikeilla jäljillä vai palataanko lähtöruutuun? Mikä on suurin haaste asiakaskeskeisen organisaation rakentamisessa. Mitkä ovat edellytykset kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen johtamiselle? Minkälaisia kokemuksia sinä voisit jakaa?

Päämääränämme on luoda yhteinen viitekehys asiakaslähtöisen yrityksen rakentamiselle, jotta voisimme kaikki asiasta innostuneet kehittää asiakastaloutta eteenpäin yhteiseltä pohjalta yhteisin käsittein. Ja saada aito asiakaslähtöisyys mukaan johtamiseen suomalaisissa yrityksissä.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, lähetä sähköpostia Annika Sipilälle, annika.sipila@boardman.fi