Arvioinnista apua hallitustyöhön – mitä, miten ja miksi? – Katso tallenne!

Arvioinnista apua hallitustyöhön – mitä, miten ja miksi? – Katso tallenne!

Hallituksen ja johdon arviointi sopii moneen tilanteeseen. Arviointi voidaan (esimerkiksi) kohdentaa hallituksen työskentelyn, hallituksen ja johdon välisen yhteistyön tai koko OHJ-päätöksentekoketjun toimivuuden kehittämiseen. Olennaista on osata tunnistaa, minkälainen arviointi palvelee missäkin hetkessä ja mitä arvioinnilla halutaan yrityksessä ratkaista. Mihin ongelmaan tai tilanteeseen arvioinnilla haettiin apua? Minkälaisiin eri tilanteisiin arvioinnit ylipäätään sopivat? Mitä yllättäviä ja uusia havaintoja arvioinnissa löytyi? Mikä muuttui arvioinnin seurauksena?

Muun muassa näihin kysymyksiin syvennyttiin Boardman webinaarissa torstaina 3.11. klo 8.30-9.30! Tilaisuudessa käytännön kokemuksiaan ja ajatuksiaan hallitus- ja tilannekuva-arviointien toteuttamisesta ja hyödyntämisestä jakoivat Enston hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen, Raisio Oyj:n hallituksen puheenjohtaja ja Isku-Yhtymä Oy:n toimitusjohtaja Arto Tiitinen sekä Unikien hallituksen puheenjohtaja Esko Mertsalmi. Tilaisuuden moderaattoreina toimivat Boardman-partneri Markku Pohjola ja arviointipalveluista vastaava johtaja Hanna-Mari Aula.

Katso tilaisuuden tallenne alta!

Boardman tarjoaa omistajien, hallitusten ja johtoryhmien työn tueksi ja arvioimiseksi kolme työkalua. Arviointien avulla yhtiön päätöksentekijät saavat nopeasti ja tehokkaasti tietoonsa onko päätöksentekoketjulla yhteinen tilannekuva yhtiöstä.

Lue lisää tarjoamistamme arvioinneista tästä!

 

kysyttävää? ota yhteyttÄ

Hanna-Mari Aula

Johtaja, Arviointipalvelut
040 585 6466
hanna-mari.aula(a)boardman.fi