Boardman webinaari: Työnantajan vastuullisuus kilpailutekijänä osaajapulassa

Boardman webinaari: Työnantajan vastuullisuus kilpailutekijänä osaajapulassa

Hallituksen tehtävänä on varmistaa, että yhtiön strategia on ”future-proof” mahdollistaen yrityksen uudistumisen ja menestymisen tulevaisuudessa. Strategian todeksi tekemiseksi hallituksen pitää varmistaa, että yhtiön käytössä on parhaat mahdolliset kyvykkyydet ja osaaminen sekä ohjelma miten niitä kehitetään systemaattisesti.

Tämän päivän työhaastattelussa työntekijät haastattelevat työnantajia. Jos esimerkiksi inkluusio ja monimuotoisuus eivät ole yhtiölle merkityksellisiä, työnhakija todennäköisesti päätyy kilpailijalle, sinne missä nämä asiat ovat kunnossa. Vastuullisuus on kriittinen kilpailutekijä, kun kilpaillaan parhaista osaajista.

”Toivoisin, että hallitustasolla ymmärrettäisiin se, että työelämä on oikeasti aika isossa murroksessa tällä hetkellä. Kriittistä on se, että asia otetaan vakavasti ja sitä lähdetään ennakoimaan.” – Saana Rossi

Boardman vastuullisuuskehittämisfoorumin tilaisuudessa syvennyttiin tarkastelemaan vastuullisuutta kilpailutekijänä osaajapulassa. Tilaisuuden moderaattorina toimi Anu Kallio, toimitusjohtaja, Humana.

Aiheesta alustivat Heidi Pech, Head of Diversity & inclusion, Futurice Oyj sekä Saana Rossi, yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja, advisor ja kirjailija ja toiminut mm. Vincit Oyj:n HR-johtajana.

Katso tilaisuuden tallenne alta!

Boardman Aamustudio on ”Vastuullisuus hallituksen ja johdon agendalla” -kehittämisfoorumin toteuttama konsepti, jossa käsitellään sitä, miten vastuullisuudesta tehdään yrityksille ja julkisyhteisöille erottautumistekijä ja kilpailuetu sekä miten se otetaan osaksi liiketoimintaa ja sen johtamista. Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta vaativat ilmoittautumisen. Liity Boardmanin uutiskirjelistalle ja saat tiedon seuraavasta tilaisuudesta suoraan sähköpostiisi!

Liity uutiskirjelistalle tästä!