Tarkastusvaliokunnan rooli ja tehtävät -julkistamistilaisuudessa pureuduttiin polttaviin kysymyksiin – Katso tapahtuman tallenne jälkikäteen täältä!

Tarkastusvaliokunnan rooli ja tehtävät -julkistamistilaisuudessa pureuduttiin polttaviin kysymyksiin – Katso tapahtuman tallenne jälkikäteen täältä!

Onko tarkastusvaliokunnan agenda jo liian täysi? Miten sääntely on vaikuttanut tarkastusvaliokuntatyön kehittymiseen? Miten hallitus toimii, kun tarkastusvaliokuntaa ei valita? Mihin suuntaan tarkastusvaliokunta on kehittymässä?  Sukella suomalaisten tarkastusvaliokuntien ytimeen! 

Paneelikeskusteluun osallistui PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminen, hallitusammattilainen Mammu Kaario, Varman talousjohtaja Pekka Pajamo ja Boardman-partneri ja hallitusammattilainen Arja Talma. Tilaisuutta moderoi Boardman-partneri ja tarkastusvaliokuntatyöryhmän puheenjohtaja Mirel Leino.  Boardmanin Tarkastusvaliokunnan rooli ja tehtävät -kirjan julkistamistilaisuuden yhteydessä syvennyttiinkin edellä mainittuihin kysymyksiin. Paneelikeskusteluun osallistui PwC:n toimitusjohtaja Mikko Nieminenhallitusammattilainen Mammu KaarioVarman talousjohtaja Pekka Pajamo ja Boardman-partneri ja hallitusammattilainen Arja Talma. Tilaisuutta moderoi Boardman-partneri ja tarkastusvaliokuntatyöryhmän puheenjohtaja Mirel Leino.  

Tilaisuudessa pohdittiin mm. millainen on nimitystoimikuntien rooli ja miten niissä otetaan tarkastusvaliokuntien profiili huomioon sekä millaista tarkastusvaliokunnan ja tilintarkastajan yhteistyön tulee olla? Myös katsojat pääsivät osallistumaan keskusteluun ja yleisökysymyksillä haastettiinkin ahkerasti panelisteja. 

Boardmanin Tarkastusvaliokunnan rooli ja tehtävät -kirjan uudistetussa painoksessa arvioidaan tarkastusvaliokunnan tarpeellisuutta sekä tarkastellaan sen tehtäviä, roolia ja vastuita. Teos sisältää runsaasti käytännön esimerkkejä sekä pohdintaa tarkastusvaliokunnan roolin kehityksestä. 

Katso tallenne ja nappaa parhaat vinkit omaan tarkastusvaliokuntatyöskentelyyn alta:

 

Tilaa kirja itsellesi täältä!