Kuka vastaa strategisesta uudistumisesta? – Boardman selvitys käynnissä!

Kuka vastaa strategisesta uudistumisesta? – Boardman selvitys käynnissä!

Uudistuminen on yrityksille elintärkeätä kilpailukyvyn jatkuvan ylläpidon ja parantamisen vuoksi. Omistajien, hallituksen ja johdon roolien selkeä määrittäminen, työnjako ja saumaton yhteistyö ovat keskeisiä menestystekijöitä yrityksen suurissa muutoksissa.

 

 

Boardman on määrittänyt yhdeksi pääteemakseen ”Liiketoiminnan uudistuminen OHJ-vuorovaikutuksen ytimeen”. Tämän teeman alla tulemme rakentamaan mahdollisimman laajaa vuoropuhelua ja tekemään tutkimusta, jonka tuloksia julkaistaan eri tapahtumien ja kanavien kautta tämän ja ensi vuoden aikana.

Kaikille kyselyyn vastanneille halukkaille lähetetään tutkimuksen tuloksista koostuva raportti sähköpostiin sen valmistuttua.

Työskentelemme yhdessä koko verkostomme voimin, ja saamme arvokasta panosta myös Aalto-yliopiston opiskelijoista koostuvalta tutkimusryhmältä. Toivomme, että autat meitä tässä tärkeässä teemassa vastaamalla alla olevaan kyselyyn.

Vastatessasi tähän kyselyyn, valitse yksi yhtiö, jonka lähihistorian olennaisimman uudistumisprosessin näkökulmasta vastaat kyselyyn. Kaikille kyselyyn vastanneille halukkaille lähetetään tutkimuksen tuloksista koostuva raportti sähköpostiin sen valmistuttua.

Vastaa kyselyyn tästä!

Lisätietoa

Julia Ruotsi
julia.ruotsi@boardman.fi
040 097 49 53