Silicon Valley Experience 2024 ilmoittautuminen on avattu! – Varaa paikkasi!

Silicon Valley Experience 2024 ilmoittautuminen on avattu! – Varaa paikkasi!

Silicon Valley Experience -matka järjestetään taas vuonna 2024!

Lähde yhdessä muiden Boardman -verkoston jäsenten kanssa tutustumaan ja luomaan verkostoja maailman suurimpaan teknologia- ja innovaatiokeskukseen, Piilaaksoon.

Matka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tavata Piilaaksossa toimivia yrittäjiä, sijoittajia ja johtajia sekä vierailla niin startupeissa kuin suurissa teknologiayrityksissä. Lupaamme, että saat arvokasta tietoa uusimmista markkinatrendeistä ja innovaatioista sekä niiden luomista mahdollisuuksista, joita Piilaakso voi tarjota yrityksellesi.

Silicon Valley Experience matkan ajankohta on 8.-13.9.2024. Lisäksi tarjoamme tänä vuonna osallistujille mahdollisuuden tutustua Los Angelesin markkinamahdollisuuksiin 5.-6.9.2024. Voit valita haluatko osallistua vain Piilaakson matkaan tai lisätä siihen vielä Los Angeles Experiencen.

Matkaan kutsutaan kasvuyrittäjiä sekä suurempien yhtiöiden ja listayhtiöiden edustajia. Alla oleva ohjelma on koostettu suurempien yhtiöiden edustajille (Executive Track), joille tarjotaan Growth Trackia laajempi ohjelma. Lue lisää Growth Trackistä tästä!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Ennakkoilmoittautumisetu: Ilmoittaudu viimeistään 31.3.2024 mennessä ja saat osallistumismaksun 500 €:n alennuksella!

Peruutusehdot: Voit peruuttaa ilmoittautumisen 30.4.2024 mennessä maksutta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista veloitamme varausmaksun 500 €.

 

Ohjelma Piilaaksoon (Silicon Valley Experience) 8.-13.9.2024

Ohjelma rakennetaan matkaanlähtijöiden tarpeet ja toiveet huomioiden Boardman-verkoston kontakteja hyödyntäen ja tulee sisältämään mm:

 • Tervetuloa laaksoon intro – what’s hot and what’s not!
 • Yritysvierailuja Piilaaksossa toimiviin suomalaisiin yhtiöihin, paikallisiin kasvuyhtiöihin sekä globaaleihin brändiyhtiöihin.
 • Teemoitettuja roundtable -keskusteluja.
 • Korkeakoulu- ja tutkimusorganisaatiovierailuja.
 • Yhteisiä seminaareja, tapahtumia ja illanviettoja paikallisten yrittäjien, johtajien, järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.
 • Ainutlaatuisia tapaamisia, kontakteja sekä verkostoitumis- ja oppimismahdollisuuksia.

Executive -lisäohjelma esimerkiksi:

 • Conversations vs. Action -workshop: “Navigating the Frontier of Silicon Valley’s Innovation Projects”
 • Conversations vs. Action -pienemmän ryhmän illallisia: From Boardroom to Reality – Unveiling Strategic Company Narratives

Esimerkkejä aikaisemmista vierailukohteista: AirBnB, Berkley, BetterDoctor, Cisco, Digitalist, Facebook/Meta, Google, NASDAQ Entrepreneurial Center, Nordic Innovation House, Idean, PwC, Salesforce, SAP, SRI International ja Stanford University. Tutustu vuoden Silicon Valley Experiencen 2023 ohjelmasta tästä!

 

Lisäohjelma Los Angeles 5.-6.9.2024

Ohjelma rakennetaan matkaanlähtijöiden tarpeet ja toiveet huomioiden Boardman-verkoston kontakteja hyödyntäen ja tulee sisältämään mm:

 • Yritysvierailuja Los Angelesissä toimiviin suomalaisiin yhtiöihin, paikallisiin kasvuyhtiöihin sekä globaaleihin brändiyhtiöihin.
 • Tapaamisia ja illallisia paikallisten yritysmaailman edustajien ja yrittäjien kanssa.

Los Angelesin ohjelma järjestetään 5.-6.9.2024, minkä jälkeen osallistujilla on vapaata viikonloppuna. San Franciscossa ohjelma käynnistyy sunnuntaina 8.9.2024.

 

Ohjelmapaketti ja osallistumismaksu

Osallistumismaksu Silicon Valley Experience -matkalle on 5000 € (+ alv).

Maksuun sisältyy Piilaakson vierailut ja ohjelman, muutamia illallisia, lounaita viikon aikana, tapahtumalippuja ja paikalliskuljetukset. Huomioithan, että kukin osanottaja maksaa omat matka- ja majoitusjärjestelyt.

Tänä vuonna järjestämme osallistujille mahdollisuuden yhdistää matkaan myös vierailun Los Angelesiin. Tällöin osallistumismaksuun lisätään 800 € (+ alv).

Huomioithan, että Los Angeles -osuus toteutetaan, mikäli saamme vähintään 8 osallistujaa.

 

Matka- ja majoitusjärjestelyt

 • Kukin osanottaja maksaa omat matka- ja majoitusjärjestelyt.
 • Suosittelemme ilmoittautuneille ohjelmaan sopivia lentoja ja hotelleja.
 • Osanottaja voi myös tehdä suoraan omat matka- ja majoitusvarauksensa ja osallistua vain osaan ohjelmasta, mutta vastaa tällöin myös omista paikallisista kuljetuksista ryhmän ohjelmaan liittyäkseen.

Suosittelemaan ilmoittautumaan pian, sillä paikkoja on rajatusti!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

 

Lisätietoja matkasta antaa Taina Brandstack, taina.brandstack@boardman.fi tai +358 44 019 9553