Taina Brandstack on aloittanut uutena projektipäällikkönä

Taina Brandstack on aloittanut uutena projektipäällikkönä

Boardman osaamisverkosto on saanut vahvistusta riveihinsä, kun Taina Brandstack aloitti projektipäällikkönä 27.9.2021 osana Boardmanin dynaamista joukkoa.

Taina vastaa jatkossa kasvuyrittäjäverkoston Boardman Grown toiminnasta, Boardmanin toimistoasioiden hoitamisesta sekä Boardmanin eri valmennuksien järjestelyistä.

“Odotan innolla, että pääsen tutustumaan koko Boardmanin verkostoon, sekä näyttämään oman osaamiseni erilaisten projektien parissa. Nautin suuresti tapahtumien suunnittelusta ja järjestämisestä sekä tiimityöskentelystä. Työssä minua motivoi erityisesti uuden oppiminen sekä ihmisten kanssa kommunikointi – näitä molempia pääsen varmasti Boardmanilla tekemään,kommentoi Brandstack.

Tainalla on vankkaa kokemusta erityisesti kasvuyrittäjyydestä sekä projektien vetämisestä. Hän työskenteli aikaisemmin Aava & Bangilla projektipäällikkönä erinäisissä hankkeissa kasvuyrityskentällä sekä markkinoinnin valmennuksissa.

“Boardman saa jälleen innostuneen ja osaavan tekijän Taina Brandstackin liittyessä tiimiimme. Meillä on tulossa monenlaisia uusia tapahtumia ja valmennuksia. Lisäksi haluamme edelleen vahvistaa rooliamme kasvuyritysten kasvun ja kansainvälistymisen tukena. On mahtavaa, että saamme juuri näihin teemoihin kokeneen osaajaan tiimiimme,” kommentoi Boardmanin toimitusjohtaja Taru Lindeman.

Boardmanista

Boardman on Suomessa toimivien yritysten ja päätöksentekijöiden menestyksen asialla. Verkostoomme kuuluu lukuisia yritysten omistajia, hallitusten jäseniä sekä johtoa. Lue lisää osoitteesta: https://www.boardman.fi/

Boardman Growsta

Boardman Grow on kasvuyrityksistä ja -yrittäjyydestä kiinnostuneiden verkosto, joka edistää kasvun kulttuuria ja osaamista Suomessa. Lue lisää osoitteesta: https://www.boardmangrow.fi/

Lisätietoa antaa:

Projektipäällikkö Taina Brandstack, 044 019 95 53, taina.brandstack@boardman.fi