Boardman LJT: Arvot ja Hyveet – Mitä ja Miksi

Boardman LJT: Arvot ja Hyveet – Mitä ja Miksi

Boardman LJT:n tilaisuus ”Arvot ja Hyveet – Mitä ja Miksi” pidetään maanantaina 11.4. klo 15.30-17.00. Tilaisuus järjestetään hybridinä, ja paikan päälle Boardmanin Olohuoneeseen, Urho Kekkosenkatu 2 C, voimme ottaa rajoitetun määrän osallistujia.

Vieraana meillä on arvofilosofi Antti Kylliäinen. Esityksessään Antti Kylliäinen tekee selkoa siitä, mitä arvot ja hyveet oikeasti ovat, kenelle ne kuuluvat ja mihin niitä tarvitaan. Kommenttipuheenvuorot käyttävät Laura Raitio ja Mikko Kosonen. Tule mukaan keskusteluun!

Antti Kylliäinen johtaa perustamaansa Lykeion Oy:tä, joka on ottanut asiakseen hyveiden palauttamisen oikealle paikalleen suomalaisessa yhteiskunnassa ja suomalaisten arjessa.

ARVOT JA HYVEET – MITÄ JA MIKSI

Hyveet ovat olleet olemassa aina, kaikkina aikoina ja kaikissa kulttuureista, vaikka sen enempää Suomessa kuin muuallakaan läntisessä maailmassa niistä ei ole juuri puhuttu sitten 1960-luvun. Poissaolollaan hyveet eivät silti ole päässeet loistamaan, työelämässä ja laajemminkin yhteiskunnassa ne on vain tavattu pukea arvojen kaapuun. Seurauksena on ollut käsitteellinen sekamelska, jossa arvot eivät ole saaneet olla arvoja eikä hyveitä ole päästy hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla. Olisiko aika ryhtyä puhumaan asioista niiden oikeilla nimillä ja palauttaa sekä hyveet että arvot niille kuuluviin rooleihin ja tehtäviin?

Tilaisuus on tarkoitettu Boardman LJT:n jäsenille, Boardman Advisors-ryhmän jäsenille sekä Boardman partnereille ja osaamiskumppaneille.

Tutustu myös Antti Kylliäisen väitöstutkimukseen perustuvaan LJT-tutkijablogiin tästä!

Kysy lisätietoa tilaisuudesta Heliltä, heli.koukkula(a)boardman.fi

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!

Boardman LJT

Boardman LJT (Liikkeenjohdollinen tutkimusryhmä) on yksi Boardman-osaamisverkoston jäsenfoorumeista. LJT:n tavoitteena on edistää tutkimuksen ja käytännön vuoropuhelua sekä tutkitun tiedon hyödyntämistä päätöksenteossa. Meitä erityisesti kiinnostavia teemoja ovat johtaminen, strategia, ennakointi, omistajuus, hallitustyö, yrittäjyys, vastuullisuus sekä työelämän muutos.LJT järjestää vuosittain useita keskustelu- ja verkostoitumistilaisuuksia, joiden tavoitteena on aktiivinen, syvällinen ja luottamuksellinen pohdiskelu kulloisestakin ajankohtaisesta aiheesta.

Toivotamme LJT:n teemojen parissa työskentelevät tutkijat, johtajat ja muut toimijat tervetulleeksi mukaan toimintaamme.

Lue lisää ja liity Boardman LJT:n jäseneksi!