Boardman webinaari: Lisäarvoa omistajan ja hallituksen yhteistyöstä

Boardman webinaari: Lisäarvoa omistajan ja hallituksen yhteistyöstä

Yksi on varmaa eli se, että omistajan ja hallituksen yhteistyöllä voidaan saavuttaa monia etuja, jotka voivat johtaa yrityksen menestykseen ja kasvuun.

Boardmanin webinaarissa kuultiin, mihin omistaja tarvitsee hallitusta ja mihin hallitus omistajia, konkreettisia caseja todellista lisäarvoa tuoneista tilanteista sekä miten yhteistyö sujuu käytännössä. Kumpi osapuoli on aktiivinen – hallituksen puheenjohtaja vai omistaja sekä miten omistajuus näkyy konsernissa.

Tilaisuudessa oppeja ovat jakamassa mm. Boardman-partneri ja Hartwall Capitalin varapuheenjohtaja Peter Therman, Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum sekä Boardman-partneri Marketta Kokkonen.

Tilaisuuden moderoi Boardman-partneri Tom Liljeström.

Katso tilaisuuden tallenne alta

Käytännön työkaluja ja konkreettisia case-esimerkkejä yhteistyön parantamiseen valmennuksesta!

Boardman järjestääkin syksyllä Omistajan ja hallituksen yhteistyö -valmennuksen, joka on suunnattu kaikille, jotka haluavat syventää osaamistaan omistajuudesta, hallitustyöstä, hallituksen puheenjohtajan roolista sekä kehittämään yhteistyötä omistajan ja hallituksen välillä.

Suosittelemme valmennusta erityisesti omistajille, hallitusten puheenjohtajille sekä hallitusten jäsenille.

Asiantuntevat valmentajat ovat omistajia ja hallitustyön konkareita sekä yritysjohtajia. Valmennuksen sisältö on rakennettu antamaan monipuolinen kuva eri omistajatyypeistä ja niiden tavoista käyttää omistajavaltaa sisältäen mm. perheyhtiön, parteriyhtiön, perustajaomistajan, pääomasijoittajan näkökulmaa.

Lue lisää ja varaa paikkasi tästä!