Kuinka kehittää OHJ-yhteistyötä kuntayhtiöissä? – Katso tallenne!

Kuinka kehittää OHJ-yhteistyötä kuntayhtiöissä? – Katso tallenne!

Kuinka hallituksen ja johdon tilannekuva -arviointia voidaan hyödyntää kuntayhtiön ja sen hallintaketjun kehittämistyössä?

Boardmanin webinaarissa kuultiin monipuolisesti eri kokemuksia niin omistajan, hallituksen kuin johdon näkökulmasta. Webinaarissa kokemuksiaan jakoivat Turun kaupungin omistajaohjausjohtaja Jarkko Virtanen, Turun Satama Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Niinistö ja Pirkanmaan Voimia Oy:n toimitusjohtaja Esa Sairanen. Webinaaria moderoi Boardmanin Arviointipalveluista vastaava johtaja Hanna-Mari Aula.

Katso tallenne

 

 

Hallituksen ja johdon tilannekuva-arviointi

Arvioinnissa ulkopuolisen asiantuntijan johdolla osallistetaan omistajat, hallitus ja johto pohtimaan yhtiön toimintatapoja ja menestystekijöitä. Arvioinnista saat:

  • Kattavan analyysin vallitsevasta tilanteesta: Arviointiin sisältyy kokonaisvaltaista tilannekuvaa tuova sähköinen itsearviointi sekä syväluotaavat ja vuorovaikutteiset hallituksen, johdon ja omistajien haastattelut.
  • Ammattitaitoisen näkemyksen: Asiantuntevat partnerimme tuovat mukanaan laajan kokemuksen kuntahallinnosta ja hallitustyöstä sekä liiketoiminnan kehittämisestä.
  • Yksilölliset suositukset: Teemme analyysin pohjalta yhtiökohtaisesti räätälöidyt suositukset kehittämistoimenpiteistä, jotka auttavat tehostamaan kuntayhtiön OHJ-hallintaketjua (omistaja-hallitus-johto) ja saavuttamaan entistä parempia tuloksia.

Työskentelyssämme noudatamme tiukkaa luottamuksellisuutta, jotta voit olla varma arkaluonteisten asioiden turvallisuudesta.

Lue lisää arvioinneista täältä!

 

Kysy lisää

Hanna-Mari Aula
KTT, Johtaja, Arviointipalvelut
hanna-mari.aula@boardman.fi
+358 40 585 6466 tai