Miten hallita työn ja johtamisen muutosta? – Lataa Omistajien ja hallituksen selviytymisopas!

Miten hallita työn ja johtamisen muutosta? – Lataa Omistajien ja hallituksen selviytymisopas!

Työn tekeminen ja johtaminen ovat murroksessa. Tämä vaatii koko päätöksentekoketjulta uudenlaista otetta ja näkökulmia.

Boardman järjesti tilaisuuden, jossa kuultiin konkreettisia yritysesimerkkejä, miten työn ja johtamisen muutokseen on reagoitu ja mitä omistajien, hallituksen jäsenten ja johdon tulee ottaa huomioon yrityskulttuurin, mittaamisen sekä oikeudellisten kysymysten näkökulmasta mm. WithSecuren Charlotte Guilloulta, PwC:n Leena Tiensuulta sekä Roschierin Mari Mohsenilta.

Tilaisuuden avasi Roschierin toimitusjohtaja Mikko Manner, jonka jälkeen tilaisuutta moderoi Boardmanin toimitusjohtaja Taru Lindeman ja asiantuntijoita haastattelivat työryhmän jäsenet: Mika Ruokonen (Industry Professor of Digital Business, LUT) sekä Eeva Raita. Työryhmän jäsen Esa Matikainen esitteli pamfletin sisällön.

Boardmanin Työn ja johtamisen muutos -kehittämisfoorumi kartoitti teemoja ja asioita, jotka omistajien, hallituksen ja ylimmän johdon tulisi ymmärtää käynnissä olevasta työn murroksesta ja työsti julkaisun, johon on tiivistetty työryhmän näkemyksiä työnteon trendeistä ja siitä, mitä nämä vaativat johtamiselta.

”Omistajien ja hallituksen selviytymisopas työn ja johtamisen murrokseen” -pamfletti julkaistiin tilaisuudessa. Katso tilaisuuden tallenne sekä lataa selviytymisopas itsellesi!

Katso tilaisuuden tallenne alta!

Lataa Omistajien ja hallituksen selviytymisoppaan työn ja johtamisen murrokseen tästä!