Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä -kirjan julkistamistilaisuus on nyt katsottavissa jälkikäteen

Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä -kirjan julkistamistilaisuus on nyt katsottavissa jälkikäteen

Satu Koskinen ja Taru Lindeman kirjan julkistamistilaisuudessa.

Boardmanin uutuuskirjan Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä julkistamistilaisuudessa käytiin vilkasta keskustelua hallituksen ja johdon suhteesta. Kirjan teemoihin syvennyttiin paneelikeskustelijoiden  Arto HiltusenMarjo MiettisenTaru Lindemanin ja Satu Koskisen kanssa.

Tapahtuma järjestettiin Boardmanin Olohuoneessa ja katsojat pääsivät mukaan livestriimin välityksellä ja kirjoittamalla kysymyksiä ja kommentteja chattiin.

”On mahtavaa huomata, että johdon ja hallituksen vuorovaikutus koetaan tärkeäksi ja kiinnostavaksi teemaksi. Meidän panelistien kannalta oli todella mukavaa, että katsojat halusivat osallistua aktiivisesti keskusteluumme kysymysten ja kommenttien muodossa,” kommentoi Koskinen julkistamistilaisuutta.

Tapahtumassa nähtiinkin oivalluksia ja vilkasta keskustelua toimitusjohtajan, puheenjohtajan ja koko hallituksen
sekä johtoryhmän suhteesta.

Paneelikeskustelijat Taru Lindeman, Satu Koskinen, Arto Hiltunen ja Marjo Miettinen kirjan julkistamistilaisuudessa.

“Haastattelusta ja lukuisista kokouksista syntyi tällainen helppolukuinen kirja, joka sisältää aitoja referaatteja ja lausuntoja. Ne tarjoavat mahdollisuuden kurkistaa, että mitä siellä hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan pään sisällä liikkuu ja minkälaisia tunnelmia, tunteita ja jännitteitä hallitushuoneissa on. Kirjahan ei tarjoa valmiita vastauksia, mutta se esittää kysymyksiä ja pakottaa pohtimaan, että miten minun pitäisi haasteisiin reagoida,” kommentoi Hiltunen kirjaa.

Keskustelussa esille nousivat mm. luottamuksen ja tunteiden merkitys hallitustyössä, arvot, vastuullisuus, selkeä roolitus ja johtaminen sekä poikkeustilanteen vaikutukset yhteistyöhön. Katsojat saivat myös kuulla puhujien omia oivalluksia ja kokemuksia hallitustyöskentelystä.

Satu Koskinen signeeraamassa ennakkotilauksia.

”Ei ole yhtä samanlaista tapaa toimia ja silti on paljon menestyviä yrityksiä, hallituksen puheenjohtajia ja toimitusjohtajia. Sitä oikeaa kaavaa toimia pitää itse etsiä,” kertoi Miettinen tilaisuudessa.

Vuorovaikutus hallitustyön ytimessä -kirja paneutuu yksityiskohtaisesti hallituksen ja johdon yhteistyön dynamiikkaan, ja erityisesti hallituksen puheenjohtajan ja toimitusjohtajan suhteen ratkaisevan tärkeään rooliin laadukkaan yhteistyön mahdollistajana ja edistäjänä. Kirjassa kuvataan myös aikaisemmin vähän julkisuudessa käsiteltyjä asioita, kuten toimitusjohtajan erottamista ja tunteiden merkitystä hallitustyössä.

Tilaa kirja täältä!

 

 

 

 

Katso tapahtuman tallenne alla olevasta ruudusta: