Boardman osaamisverkosto täydentyy seitsemällä uudella partnerilla!

Boardman osaamisverkosto täydentyy seitsemällä uudella partnerilla!

Boardman on osaamisverkosto, joka kehittää omistajien, hallituksen ja johdon (OHJ) osaamista ja yhteistyötä Suomessa. Boardmanin hallitus on hyväksynyt uusiksi partnereiksi: Jan Fellerin, Tuomo Haukkovaaran, Olli Holmströmin, Rasmus Nyberghin, Heini Pirttijärven, Hanna Sievisen ja Kati Sulinin.

Kuvassa vasemmalta oikealle uudet partnerit Tuomo Haukkovaara, Olli Holmström, Kati Sulin, Jan Feller, Heini Pirttijärvi ja Rasmus Nybergh.

“Uudet partnerimme ovat toimineet aktiivisesti osana verkostoamme ja uskon, että jokainen heistä vahvistaa nykyisiä ja tuo uusia näkökulmia Boardman-verkoston ajankohtaisiin painopisteisiin,” kertoo Boardman Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mirel Leino-Haltia.

Boardman-osaamisverkostoa hallinnoi voittoa jakamaton Boardman Oy, jonka omistaa 60 partneria. Partnerit omaavat monipuolista, toisiaan täydentävää osaamista omistajuudesta sekä laaja-alaista kokemusta hallitustyöskentelystä sekä omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyöstä.

Partnerit osallistuvat aktiivisesti Boardmanin osaamisen kehittämiseen, kehittämisfoorumien toimintaan sekä tarjoamiemme tapahtumien, julkaisujen, tuotteiden ja valmennusten toteuttamiseen.

Boardman Oy:n hallitus hyväksyy uudet partnerit, jotka ovat toimineet aktiivisesti verkostossa eri jäsen- ja kehittämisfoorumeissa ja jakavat Boardmanin arvot opi-jaa-uudistu.

“Hienoa saada näin kokenut ja monipuolinen joukko uusia partnereita kehittämään ajankohtaisia aiheita omistajien, hallitusten ja johdon agendalla,” kommentoi Boardman Oy:n toimitusjohtaja Taru Lindeman.

Lisätietoa

Taru Lindeman, taru.lindeman@boardman.fi
Mirel Leino-Haltia, mirel.leino@boardman.fi