Boardman Advisors webinaari: Geopolitiikka & Kiina

Boardman Advisors webinaari: Geopolitiikka & Kiina

Maailmanpolitiikka on myllerryksessä. Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan ja energia kansainvälisen painostamisen välineenä ovat mullistaneet eurooppalaisen todellisuuden. Mutta mitä tekee Kiina?

Kiinan talouden hämmästyttävä kasvu on hiipumassa. Yhdysvallat ja Kiina käyvät globaalia kauppasotaa. Toteutuuko vihreä siirtymä Kiinan energiamarkkinoilla? Ihmisoikeudet ovat lännen agendalla entistä tärkeämmässä asemassa. Miten Taiwan liittyy tähän kaikkeen?

Lokakuun puolessa välissä alkaa Kiinan kommunistisen puolueen kaksi kertaa vuosikymmenessä järjestettävä puoluekokous. Tuoko se yllätyksiä? Miten presidentti Xi Jinping:n jatkokausi toteutuu?

Monilla suomalaisilla yrityksillä on merkittävää liiketoimintaa Kiinassa. Vastaavasti kiinalaisten investoinnit niin Suomeen kuin maailmallekin ovat olleet huomattavia. Mihin Kiinan kehityksessä voi jatkossa luottaa, vai voiko mihinkään?

Näistä asioista keskusteltiin Boardman Advisorin tilaisuudessa, jossa panelisteina nähtiin Jari Gustafsson, Eeva Kerola ja Lauri Myllyvirta. Tilaisuuden moderaattorina toimi Boardman -partneri Jussi Pajunen.

Katso tilaisuuden tallenne alta!

Boardman Advisors -ryhmään kuuluu kokeneita, aktiivisista operatiivisista johtotehtävistä senior-tasolle siirtyviä tai siirtyneitä yrityselämän sekä julkisen sektorin johtajia ja vaikuttajia, joilla on paljon osaamista omistaja-hallitus-johto päätöksentekoketjun toiminnan kehittämisessä.

Lue lisää