Tarja Tikkanen Boardman-partneriksi

Tarja Tikkanen Boardman-partneriksi

Boardmanin partnerien määrä kasvoi yhdellä, kun hallitus hyväksyi viime kokouksessa Tarja Tikkasen uudeksi partneriksi. Boardman-osaamisverkostoa hallinnoi voittoa jakamaton Boardman Oy, jonka omistaa kuusikymmentä partneria.

Boardman-partneri Tarja Tikkanen

Tikkanen on työskennellyt pitkään rahoitusalalla erilaisissa johtotehtävissä Nordeassa, sen edeltäjissä ja Finnverassa. Lisäksi hänellä on kokemusta johtotehtävistä mm. yliopistomaailmasta ja säätiöstä. 

Tällä hetkellä Tikkanen toimii hallituksen puheenjohtajana KPY-konsernissa sekä KPY Novapoliksessa. Lisäksi hän on Savon Voiman ja Savon Energiaholding Oy:n hallituksen jäsen. Viimeisten vuosien aikana hän on erityisesti panostanut omistajat – hallitus – johto -yhteistyön ja toimintatapojen kehittämiseen Osuuskunta KPY:ssä. 

“Hän on osaava, tavoitteellinen ja hyvän yhteistyökyvyn omaava kehittäjä, joka jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan. Hän on osallistunut aktiivisesti Boardman –osaamisverkoston tapahtumiin ja suorittanut Boardmanin valmennuksen sekä ollut mukana monessa Boardman arvioinnissa”, totesi Mikko HaapanenBoardmanin perustajajäsen ja -partneri. 

Toivotamme Tarjan lämpimästi tervetulleeksi uudeksi partneriksi! 

Boardman Oy:n tavoitteena on edistää suomalaisten yritysten menestystä ja verkostossa toimivien osaamista. Partnerit omaavat monipuolista, toisiaan täydentävää osaamista omistajuudesta sekä laaja-alaista kokemusta hallitustyöskentelystä sekä omistajien, hallituksen ja johdon yhteistyöstä.  

Lue lisää Boardman-partnereistä täältä!