Boardmanin uusi hallitus on nimitetty – Mirel Leino-Haltia hallituksen puheenjohtajaksi

Boardmanin uusi hallitus on nimitetty – Mirel Leino-Haltia hallituksen puheenjohtajaksi

Boardman on osaamisverkosto, joka kehittää omistajien, hallituksen ja johdon (OHJ) osaamista ja yhteistyötä Suomessa. Boardmanin uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi on nimitetty 7.3.2023 alkaen Mirel Leino-Haltia.

Mirel Leino-Haltia toimii Boardmanin hallituksen puheenjohtajana 7.3.2023 lähtien.

Mirel Leino-Haltia toimii Boardmanin hallituksen puheenjohtajana 7.3.2023 lähtien.

Mirel Leino-Haltia on ollut mukana Boardmanin toiminnassa jo yli 15 vuoden ajan – ensin osaamiskumppanin edustajana ja sittemmin Boardmanin partnerina.

Partneruuden lisäksi Leino-Haltia on toiminut Boardmanin hallituksen jäsenenä vuodesta 2022, alumnihallituksen puheenjohtajana vuonna 2022 sekä useissa työryhmissä mm. Boardmanin Tarkastusvaliokunnan rooli ja tehtävät -julkaisun tehneen työryhmän puheenjohtajana vuonna 2020.

Leino-Haltia toimii tällä hetkellä työelämäprofessorina (Professor of Practice) Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulussa, hallituksen jäsenenä ja tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana Sitowise Oyj:ssä, Teleste Oyj:ssä ja Euroclear Finland Oy:ssä sekä hallituksen jäsenenä Ålandsbanken Abp:ssä, LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiössä, LähiTapiola Varainhoito Oy:ssä sekä hallituksen puheenjohtajana Indufor Oy:ssä.

Aikaisemmin Leino-Haltia toimi pitkään PwC:n (PricewaterhouseCoopers Oy) partnerina konsultoinnissa, johtoryhmän jäsenenä ja vastasi liiketoimintavastuiden lisäksi tärkeistä sidosryhmäsuhteista, joihin myös Boardman kuuluu.

“Boardman on elinvoimainen verkosto, jonka jäsenet sekä luovat että aktiivisesti jakavat osaamistaan. Maailman muuttuessa verkosto on aina onnistunut löytämään ajankohtaiset painopistealueet – ja tämä on tärkeää niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Olen nöyrin mielin ja iloinen, että voin tässä uudessakin roolissa antaa oman panokseni verkostolle ja sen kehittämiselle,” kertoo Boardman Oy:n uusi hallituksen puheenjohtaja Mirel Leino-Haltia.

Boardmanin hallitus vastaa koko verkoston toiminnasta, päättää yhtiön strategiasta ja Boardman-brändin käytöstä.

Boardman Oy:n hallituksen uusiksi jäseniksi 7.3.2023 valittiin Boardman-partnerit Satu Koskinen, Jussi Pajunen ja Tarja Tikkanen.

Boardmanin hallituksen jäseninä jatkavat Philip Aminoff, Rasmus Nybergh ja Markku Pohjola.

Hallituksesta erovuoroisina jäivät pois Laura Raitio, Tuomas Auvinen ja Marketta Kokkonen.

“Odotan innolla strategiamme edelleen kehittämistä ja tiivistä yhteistyötä koko uuden hallituksen kanssa,” kommentoi Boardman Oy:n toimitusjohtaja Taru Lindeman.

Lisätietoa

Taru Lindeman, taru.lindeman@boardman.fi

Mirel Leino-Haltia, mirel.leino@boardman.fi